Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznati policiji

VIDEO Kruže snimke braće koja prijete po kafićima: Jedan od njih šamara konobara, drugi tvrdi da je sve šala

Prizor maltretiranja
Prizor maltretiranja Foto: Screenshot/X
Društvenim mrežama kruže snimke braće iz Modriče koji prijete po kafićima. Jedan tvrdi da je riječ o šali, a drugi se nije oglasio. Prosudite sami.

Stanovnici Modriče su u šoku. Nakon snimke iz Modriče na kojem kickboksač Ljuban Hofman Vidović upada u nekoliko ugostiteljskih objekata i prijeti vlasnicima, pojavio se i nasilnički snimak njegova brata Miljana.

Sudionici videa na kojem Ljuban Vidović prijeti po kafićima kasnije su rekli da je sve bila samo šala, a to je potvrdio i vlasnik jednog od objekata koje je Hofman obišao. 

No da ipak nije riječ samo o šali, pokazuje video koji je ovih dana isplivao na društvenim mrežama, a na kojem drugi brat Vidović, Miljan, maltretira konobara, piše Klix.ba.

Pročitajte i ovo Tuneli ispod Gaze - 5 Rat na Bliskom istoku Izraelska vojska u Hamasovim tunelima otkrila potpuno nepoznato oružje: "Ovo nije nikad viđeno!"

Pročitajte i ovo Coca-Cola zgrada čekaju se odgovori Coca-Cola se oglasila drugi put danas: "U potpunosti razumijemo uznemirenost..."

Brat u društvu još dvojice muškaraca maltretira jednoga konobara jer mu se navodno neprimjereno obraćao kćeri. Na snimci se vidi kako šamara konobara i udara ga u trbuh.

Obojica braće od ranije su poznata policiji zbog više kaznenih djela, a između ostalog i otmica.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene