Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Dubrovniku

Inspekcija potvrdila nepravilnosti na gradilištu bivšeg kapetana Vatrenih : On poručio da će platiti kaznu, zna se i kolika će biti

Za nasipavanje mora i odlaganje materijala na morsku obalu i u more kazne su od tisuću pa do 130.000 eura - ovisno o prekršaju i plaća li ih fizička ili pravna osoba. Jedna takva kazna mogla bi stići na adresu našeg nogometaša Darija Srne, sve zbog gradnje vile s bazenom poviše mora. Detalje donosi Paula Klaić Saulačić.

Na atraktivnoj lokaciji uz more u Lozici u Dubrovniku nalazi se gradilište na kojem su investitori su Darijo Srna i njegova supruga. Grade kuću i otvoreni bazen.

No zbog pomorskog dobra ispod gradilišta prijavu je dobila lučka inspekcija.

Prijaviteljima je sporan dio koji se nalazi na pomorskom dobru, a tvrde i kako je dio građevinskog materijala završio u moru, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić.

Pročitajte i ovo Menza neželjeni gost U zagrebačkoj menzi snimljen miš, studente uznemirilo kako su ga se riješili: "Bilo je traumatično, začuli su se krici..."

Inspektori lučke kapetanije bili su na terenu te su, kažu, utvrdili da je došlo do rasipanja iskopnog materijala prema pomorskom dobru, a odgovornima je izdan usmeni nalog za uklanjanje tog materijala.

Više pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Aktualno Ogorčeni roditelji zatvorenih Boysa: "Naši dečki nisu ubojice ni kriminalci", Malenica: "Idemo u smjeru da se puste iz zatvora" Roditelji Bad Blue Boysa obratili se javnosti Roditelji Bad Blue Boysa obratili se javnosti Foto: Goran Mehkek/Cropix Roditelji Bad Blue Boysa obratili se javnosti Roditelji Bad Blue Boysa obratili se javnosti Foto: Goran Mehkek/Cropix Roditelji Bad Blue Boysa obratili se javnosti Roditelji Bad Blue Boysa obratili se javnosti Foto: Goran Mehkek/Cropix Roditelji Bad Blue Boysa obratili se javnosti Roditelji Bad Blue Boysa obratili se javnosti Foto: Goran Mehkek/Cropix +0 Pismo roditelja BBB-a Hrvatska Ogorčeni roditelji zatvorenih Boysa: "Naši dečki nisu ubojice ni kriminalci", Malenica: "Idemo u smjeru da se puste iz zatvora" 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene