Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao jastuk

Dvogodišnja djevojčica odlutala i izgubila se u šumi: Kada su je pronašli, dočekao ih je nevjerojatan prizor

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djevojčica je odlutala od kuće zajedno s dva obiteljska psa. Pronađena je gotovo pet kilometara daleko od kuće, u šumovitom području.

Dvogodišnja djevojčica koja je otišla iz svoje kuće u Michiganu zajedno s dva obiteljska psa pronađena je nekoliko sati kasnije kako spava u šumi. Glava joj je bila naslonjena na manjeg psa koji joj je poslužio kao jastuk, objavila je državna policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raspisana tjeralica Policija zbog blamaže dijeli otkaze: Uhitili muškarca zbog ubojstva pa napravili golemi propust

"Ona je legla i upotrijebila jednog psa kao jastuk, a drugi pas je legao tik do nje i čuvao je. To je zaista izvanredna priča", rekao je poručnik Mark Giannunzio u četvrtak. 

Policajci su koristili dronove i policijske pse u potrazi, dok su lokalna policija i građani iz Michigana i susjednog Wisconsina pomogli tražiti djevojčicu u udaljenom šumovitom području, piše ABC News.

Ilustracija Ilustracija (Foto: Getty Images)

Policajci iz postaje Iron Mountain pozvani su u dom u području Faithorna u okrugu Menominee oko 20 sati u srijedu nakon što je djevojčica odlutala. Oko ponoći ju je pronašao građanin na quadu. Malena je bila gotovo pet kilometara daleko od kuće, priopćila je državna policija.

Pročitajte i ovo Ivano Močić - 1 Ivano Miočić Desetogodišnji genijalac iz Šibenika šahovskoj eliti pomrsio planove, ovo je njegova priča

Giannunzio je rekao da je djevojku pregledalo medicinsko osoblje i da se čini da je dobrog zdravlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene