Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PISANO UPOZORENJE

Policija kaznila suce koji su bili na Kerumovoj zabavi pisanim upozorenjem: ''Radi se o prekršaju lake naravi''

Nakon što je potvrđeno da su među jedanaest osoba koje su kršile epidemiološke mjere na zabavi u Kaštelima bila i petorica sudaca, policija je objavila da su ovaj prekršaj odlučili sankcionirati pisanim upozorenjem.

Organizatoru okupljanja izrečena je kazna od pet tisuća kuna, a Željku Kerumu kao odgovornoj osobi objekta u kojem se zabava dogodila ukupno 15 tisuća kuna. Splitski suci još uvijek čekaju i rezultate postupka oko kršenja etičkog kodeksa koji su pokrenuti pred sudačkim vijećima.

''Ne bi mogao komentirat dok ja nemam obavijest šta policija ili prekršajni sudac kaže'', rekao je Željko Kerum.

Policija je objasnila zašto su se u ovom slučaju odlučili na pismena upozorenja.

Pročitajte i ovo Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju PODIGAO PRAŠINU Ispad Hasanbegovića na sjednici saborskih odbora o spolnom zlostavljanju, Selak Raspudić mu odbrusila: "Moram vas upozoriti da ovo nije predstava"

Pročitajte i ovo Luka Burilović (Foto: Dnevnik.hr) ŠIMPRAGA ODLAZI S FILOZOFSKOG Napravljen prvi korak prema smjeni Borasa? Burilović nakon maratonske sjednice: "Savjet je od rektora zatražio da točku o stanju na Sveučilištu stavi na dnevni red Senata"

''Za prekršaj za koji je policijski službenik utvrdio da je počinjen propisana kazna do tisuću kuna, da se radi o prekršaju lake naravi, da je počinitelj priznao prekršaj i da do tada nije ostvario, odnosno počinio takav ili sličan prekršaj. U ovom slučaju su bili ispunjeni uvjeti za to'', objasnila je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, Antonela Lolić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene