Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedica nevremena

Ostalo zaboravljeno: Stanari se boje da bi stablo na Srednjacima svakog trena moglo pasti na stazu ili parkiralište

Stablo na Srednjacima - 1
Stablo na Srednjacima - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Stablo u naselju Srednjaci Stablo u naselju Srednjaci Foto: DNEVNIK.hr Stablo u naselju Srednjaci Stablo u naselju Srednjaci Foto: DNEVNIK.hr Stablo u naselju Srednjaci Stablo u naselju Srednjaci Foto: DNEVNIK.hr Stablo na Srednjacima - 5 Stablo na Srednjacima - 5 Foto: DNEVNIK.hr +3 Stablo na Srednjacima - 4 Galerija 1/8 >>
Prošlo je dva mjeseca od strašnog nevremena koje je pogodilo Zagreb. I dalje nisu uklonjena sva stabla koja su oštećena u oluji.

Nezapamćeno olujno nevrijeme koje je pogodilo Zagreb 19. srpnja iza sebe je ostavilo srušena i polomljena stabla. Prema nekim procjenama, u Zagrebu je tada stradalo tri do četiri tisuće stabala.

Pročitajte i ovo Miro Bulj Aktualno prijepodne Bulj premijeru poklonio majicu i pitao ga: "Gdje vam je vaš veseljko?" - Plenković: ''Nadam se da ste dobro, fufljali ste više nego inače"

Pročitajte i ovo Ilustracija Mjere kontrole cijena Potrošačka košarica pojeftinila gotovo 10 posto

"Izdvajamo granje posebno od debla, debla će ići za sječku, a grane će se koristiti za kompostanu", tada je za DNEVNIK.hr rekao Kristijan Hublin iz podružnica Zrinjevac te objasnio kako će sanacija i sadnja novog drveća u Zagrebu trajati 6 do 8 mjeseci.

Stablo na Srednjacima - 1 Stablo u naselju Srednjaci (Foto: DNEVNIK.hr)

No, na red za uklanjanje još nije došlo stablo u zagrebačkom naselju Srednjaci. A da je trebalo smatraju stanari zgrade, koji često pogledavaju u granu koja prijeti da bi se svakog trenutka mogla srušiti na automobile ili pješačku stazu ispred zgrade. Kako se vidi na fotografijama koje su nam poslali čitatelji, grana jednog velikog stabla je pukla i naslonila se na drugo stablo. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene