Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Špiček: 'SNL jučer nije održao nikakvu konvenciju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božidar Špiček, jedan od jučer smijenjenih članova vodstva Sjedinjenih nezavisnih lista (SNL), ustvrdio je danas da je jučer održana izvanredna konvencija stranke nelegalna, nestatutarna i protuzakonita.

Špiček, koji je obnašao dužnost zamjenika operativnog direktora Upravnog odbora SNL-a, smatra da su sve jučer donesene odluke u ime SNL-a donijeli "oni koji nisu niti članovi stranke". O svemu tome će, kako ističe, biti podnesena službena obavijest Središnjem državnom uredu za upravu.

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski više od 60 ljudi Najdramatičnija rekonstrukcija od početka rata: Zašto je Zelenski smijenio najvažnije ukrajinske obavještajce? Slika nije dostupna Među njima i prijatelj iz djetinjsta Zelenski u problemima, otpustio visoke dužnosnike: "Više od 60 zaposlenika radi protiv naše države"

Na jučerašnjoj izvanrednoj konvenciji Sjedinjenih nezavisnih lista (SNL) opozvana je dotadašnja predsjednica SNL-a Tatjana Holjevac, te Upravni i Nadzorni odbor, a za vršitelja dužnosti predsjednice imenovana je Silva Golubić. 

Također je odlučeno da stranka neće izaći na predstojeće parlamentarne izbore.

Tatjana Holjevac kao ni članovi smijenjenog Upravnog odbora, nisu prisustvovali konvenciji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene