Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usuđen je

"Blajo je ovan koji vodi stado ovaca": Poludio na prometnu policiju pa joj danima slao brutalne mailove

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrepčanin policiji danima slao uvredljive mailove. Ivica poludio na prometnu policiju pa im poslao šest brutalnih e-mailova.

59-godišnji Ivica proglašen je krivim i osuđen zbog šest uvredljivih e-mailova koje je poslao policiji.

Prema presudi, prošle je godine u svibnju šest dana "putem elektroničke pošte s adrese kumrodjo1@gmail.com na službeni e-mail PU zagrebačke, zagrebacka@policija.hr uputio više poruka koje sadrže uvrjedljive i omalovažavajuće tekstove kojima je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike".

Policiji je pisao da su "kancelarijski pacovi, potomci udbaša, kopiladi, narodna milicija, nepismeni milicajci, Blajo, kriminalac iz Heinzelove prometne policije, Blajo je ovan koji vodi stado ovaca, majke je*ali svoje i abortirali".

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Policajac ukrao više od 100 tisuća eura: Preuzimao naplaćene kazne pa dio zadržao za sebe

Uvrede su se nastavljale pa je tako policiji pisao i da su "žbir zločinačke stoke, goveda lopovska u državnim uniformama, je*em ove malene pacovčiće kod Esplanade, koje priglupe budale, je*ite si keve bre u usta lopovska, a vama pederima ku*ac u guzu".

Pročitajte i ovo Ilustracija Detalji slučaja Filmska potjera u Zagrebu, uhićen muškarac: Policija otkrila što se dogodilo kod studentskog doma

Ivica je osuđen je i da je e-mailovima, kako se navodi, "isticao simbole, tekstove i slike kojima je remetio javni red i mir jer je u privitku slao razne slike, između kojih i sliku svoje vozačke dozvole, svoju sliku u trenutku dok je imao ozlijeđenu glavu, sliku Ante Pavelića i više slika s natpisom Za dom spremni".

59-godišnjak je očito bio nezadovoljan postupanjem zagrebačke prometne policije prema njemu pa je odlučio olakšati dušu slanjem e-mailova, piše Danica.hr. Prema nepravomoćnoj presudi, morat će platiti 200 eura kazne i 66 eura troškova postupka.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene