Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snovi pretvoreni u stvarnost

Maja Fertalić pobjednica je projekta Startaj Hrvatska! Ima i posebnu poruku za sve one koji žele razvijati svoje ideje

Aktualno Galerija Startaj Hrvatska: Maja Fertalić - 1 Startaj Hrvatska: Maja Fertalić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Startaj Hrvatska: Maja Fertalić - 2 Startaj Hrvatska: Maja Fertalić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Maja Fertalić - 4 Maja Fertalić - 4 Foto: DNEVNIK.hr Maja Fertalić - 3 Maja Fertalić - 3 Foto: DNEVNIK.hr +3 Startaj Hrvatska: Maja Fertalić - 3 Galerija 1/8 >>
Pobjednica projekta Startaj Hrvatska je Maja Fertalić. Ovo je druga sezona da Nova TV i Spar Hrvatska pomažu malim proizvođačima i poduzetnicima u ulasku na veliko tržište. Fertalić je osmislila zdravu grickalicu od orašastog voća i za sobom ostavila konkurenciju.

Da put od ideje do uspjeha nije lagan, dobro zna Maja Fertalić. U pandemiji je ostala bez posla i dijagnosticirana joj je multipla skleroza. Unatoč svemu odlučila je pokrenuti svoj start-up.

Pročitajte i ovo Ivan Borac i Marija Antunović - 4 SAMO SKOČI Marija Antunović i Ivan Borac nositelji su titule hit proizvod 2022.: "Evoluirali i kao poduzetnici i kao ljudi" Startaj Hrvatska - 5 NOVA TV I SPAR HRVATSKA Vjetar u leđa malim poduzetnicima: Uskoro počinje nova sezona emisije Startaj Hrvatska

“Ideja se rodila sama od sebe s obzirom na moju promjenu prehrane gdje sam se držala nekih određenih protokola i još uvijek se držim. Drugima se dopalo i ja kakva jesam vrlo brzo sam odlučila da bi mogla imati svoju vlastitu proizvodnju”, kazala je.

Priliku za daljnji razvoj svog proizvoda pronašla je u emisiji Startaj Hrvatska. Projekt kojemu je cilj pomoći i poticati razvoj hrvatskog poduzetništva, inovativne proizvođače i start-upove.

“Kada sam gledala prvu sezonu već sam tada potajno sanjala da možda jednom sa svojim proizvodom bih se mogla prijaviti, a nisam mogla niti sanjati da će to biti već sljedeće sezone”, dodala je u razgovoru s novinarkom Sarom Tomašković.

Priliku poput Majine imaju svi koji žele učiti i razvijati svoje poslovne ideje. Za njih Maja ima posebnu poruku.

“Apsolutno neka se prijave na projekt, neka žive svoj san jer iza sebe imaju velikog partnera”, poručila je na kraju.

A upravo im Startaj Hrvatska taj san može i ostvariti.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene