Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u zagrebačkom klubu

Nadzorne kamere otkrile kako je zapaljen Mint: "Netko je očito poslao poruku"

Požar u klubu Mint
Požar u klubu Mint Foto: Ronald Gorsic/Cropix
Na snimkama iz zapaljenog zagrebačkog kluba Minta vidi se da je požar podmetnuo mršav muškarac.

Policija je potvrdila da je požar u zagrebačkom klubu Mintu podmetnut, a na snimkama videonadzora može se vidjeti mršav muškarac koji je u klub ušao kroz prozor u prizemlju koji je prethodno razbio, pretpostavlja se, predmetom poput čekića, sjekire i sl.

Nakon provale u klub zaputio se prema pultu, a zatim nastavio prema foteljama i opremi koja je dopremljena za uređenje kluba. Potom je sve to polio benzinom, zapalio i izašao kroz prozor, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Afrička svinjska kuga - 2 Užasne posljedice Zbog afričke kuge eutanazirano više od 17.000 svinja: "Ovo je možda najozbiljnija bolest stočarstva"

Pročitajte i ovo Štrajk radnika riječke Čistoće čeka se odgovor Nakon što su stupili u štrajk, radnicima riječke Čistoće ponuđene veće plaće od 15 posto

Dan nakon požara u klubu desetak radnika čistilo je prostor. 

"Sve je dalje u rukama policije jer netko je poruku poslao. Za dva mjeseca se nadamo opet biti u punoj formi i početi s onim što je požar prekinuo", rekao je Jutarnjem Babićev suradnik te je odgovorio je li Babić zatražio zaštitu za sebe i svoju obitelj.

"Pa zašto? Nikome ništa nije nažao učinio niti s ikim ima problema. Što se tiče zaštitara, nitko klub nije čuvao noću sad dok se preuređuje jer nismo smatrali to potrebnim baš zato što su radovi u tijeku", objasnio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene