Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iranski svemirski program u posjedu letećih tanjura.


Mehran Tavakoli Kesha, iranski inženjer je na svom blogu otkrio da su leteći tanjuri razultat iranskog svemirskog programa,piše Wired.com.

Vezani članci Američki vojnici (Foto: AFP) Amerika okrivila iransku Revolucionarnu gardu za napad na tankere Ujedinjenih Arapskih Emirata Mike Pompeo, državni tajnik SAD-a (Foto: AFP) SAD prijeti novim sankcijama: "Moramo vidjeti što će Iran poduzeti prije nego odlučimo o američkom odgovoru"

Prošli mjesec, Iran je objavio slike navodne američke
bespilotne letjelice RQ-170 koju je složenim elektroničkim
napadom prizemljio na svom teritoriju.Kesha koji tvrdi
da je mozak spomenute operacije sada je odlučio progovoriti
o tehnologiji kojom su to izveli.

Iranski inženjer objašnjava kako Iranci posjeduju naprednu
svemirsku tehnologiju čiji je začetnik upravo on. U iranskom posjedu su navodno i pravi leteći tanjuri,a svemirski program je toliko dobro razvijen da ima sposobnost blokiranja bilo kojeg radara koji im prijeti.Zahvaljujući tako razvijenoj tehnologiji, koja je inspirirana izvanzemaljskom tehnologijom, domogli su sei američkog RQ-170,a pritom su koristili vučne zrake i zaštitna polja kako bi sigurno i bez oštećenja prizmeljili letjelicu.

Kesha je pozvao  američku vladu i druge zemlje da stupe u pregovore s Iranom kako bi u potpunosti razotkrili svemirsku tehnologiju ostatku svijeta.Upravo bi svemirska tehnologija trebala biti povod svim nacijama da prekinu međusobna ratovanja i okrenu se osvajanju svemira.

Iz Pentagona očito nisu ozbiljno shvatili najnoviju objavu, ali
se njihov glasnogovornik George Little ipak našalio na Keshin račun i poručio mu da vrati svoj lightsaber Americi.