Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nazovi odvjetnika'

iPhone pokrenuo aplikaciju za lobiranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razne aplikacije na iPhone malo koga mogu iznenaditi, a posljednja u nizu je ona koja vam pomaže – u lobiranju.

Najnoviju aplikaciju pokrenula je organizacija ONE koju je osnovao pjevač U2-a Bono Vox. Organizacija se uspješno bori protiv siromaštva, a ovim novitetom korisnici iPhonea jednim dodirom mogu stupiti u kontakt s odvjetnicima koji se dalje bore za ciljeve organizacije lobirajući na članove Kongresa.

Pročitajte i ovo Ukrajinska vojska Krše međunarodni ugovor Human Rights Watch: Ukrajinske snage koristile zabranjeno oružje Agnes Callamard Kršenje ljudskih prava Amnesty International žestoko kritizirao Zapad: "Odgovor na rusku invaziju naglasio je dvostruke standarde"

Aplikacija korisnicima čak nudi i skriptu što da kažu kad dobiju odvjetnike. U ONE-u očekuju kako će se broj pristaša povećati na čak dva i pol milijuna ljudi koji će imati priliku utjecati na odluke Kongresa.

ONE nije prva organizacija koja se pokušava popularizirati putem mobilne tehnologije. Amnesty International, Human Rights Watch i American Cancer Society također su razradile aplikacije u kojem upoznavaju korisnike sa svojim radom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene