Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slatkoća dana

Volim te, robote: Djevojčica na neuzvraćenu ljubav odgovorila zagrljajem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Simpatije na žalost silom prilika nisu bile obostrane, ali simpatična Rayna nije ostala slomljenog srca.

Djevojčica imena Rayna susrela se prije nekoliko dana na ulici s neobičnim stvorenjem velikih očiju, koje joj se toliko svidjelo da se istog trenutka odlučila s njime zbližiti.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Pretpostavila je Rayna da je to robot te ga je, kako već i priliči nekom tako fino odgojenom, odlučila srdačno pozdraviti.

Simpatije na žalost silom prilika nisu bile obostrane, pa iako se Rayna silno trudila uspostaviti kontakt, njezin joj robot na ljubaznost nije odgovarao.

Svejedno ga je zagrlila i rekla mu "volim te", nesvjesna da je njezin "robot" svojedobno grijao ljude, možda čak sve donedavno dok je bio funkcionalan bojler.

Ipak, nije Rayna ostala slomljenoga srca, već je ona koju sekundu kasnije veselo odskakutala dalje u želji da prijatelja stekne i u gospodinu poklopcu od šahta.   


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene