Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simpatije na žalost silom prilika nisu bile obostrane, ali simpatična Rayna nije ostala slomljenog srca.


Djevojčica imena Rayna susrela se prije nekoliko dana na ulici s neobičnim stvorenjem velikih očiju, koje joj se toliko svidjelo da se istog trenutka odlučila s njime zbližiti.

Vezani članci Provjereno: Violinist i Melani - 15 Priča o jednom posebnom violinistu i prekrasnoj Melani: "Ljubav je to, da. Djela, bez toga nema ništa" Slika nije dostupna Njezin nježni div i oslonac: Doga dala novu nadu teško bolesnoj djevojčici

Pretpostavila je Rayna da je to robot te ga je, kako već i priliči nekom tako fino odgojenom, odlučila srdačno pozdraviti.

Simpatije na žalost silom prilika nisu bile obostrane, pa iako se Rayna silno trudila uspostaviti kontakt, njezin joj robot na ljubaznost nije odgovarao.

Svejedno ga je zagrlila i rekla mu "volim te", nesvjesna da je njezin "robot" svojedobno grijao ljude, možda čak sve donedavno dok je bio funkcionalan bojler.

Ipak, nije Rayna ostala slomljenoga srca, već je ona koju sekundu kasnije veselo odskakutala dalje u želji da prijatelja stekne i u gospodinu poklopcu od šahta.