Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovaj neobičan susret dogodio se u noći 13. svibnja u Sjevernoj Karolini (SAD), a navodno ga je snimio vojni instruktor koji želi ostati anoniman.


'Spor, tih i proziran trokut na niskom letu', tako je ovaj neobjašnjiv prizor opisao čovjek koji ga je snimio 13. svibnja u Sjevernoj Karolini (SAD), prenosi Huffington Post.

Vezani članci Avion parkiran u dvorištu obiteljske kuće u Zaboku (Foto: Zagorje.com) U srce Zagorja "sletio" avion: "Moja ideja graniči s ludošću, ali bio sam spreman na sve" Slika nije dostupna IZBJEGNUTA KATASTROFA Iz zrakoplova snimila jureći NLO?

Da ovaj slučaj nije bezazlen govori i podatak da je uvršten u međunarodnu NLO mrežu, gdje se još uvijek provodi istraga. Slučaj je nazvan kodnim imenom: # 58923.

VIDEO Panika u Španjolskoj: 'Ogromni NLO spušta se na Zemlju!'

'Gledao sam u nebo kroz zaštitne naočale, a onda sam uočio, barem sam tako mislio na početku, zrakoplov koji se sa sjevera kretao prema meni. Ono najčudnije u tom trenutku bilo je kako može prelijetati toliko nisko, letio je na oko kilometar i pol visine, možda i manje', rekao je svjedok koji za sebe kaže da zna procijeniti udaljenost zrakoplova jer se dugi niz godina profesionalo bavi padobranstvom.

'Učinilo mi se pomalo čudno to što ga vidim, a nikakav zvuk ne dopire do tla. Na ovakvoj visini zrakoplov bi se sigurno čuo, tada sam posumnjao kako se ipak radi o nečem drugom', dodao je te nastavio, 'pomno sam počeo promatrati, a onda uočio kako prilikom prelaska ispod vidljivih zvijezda one i dalje ostaju vidljive.'

Neobična letjelica u obliku trokuta s jednim svjetlom u obliku trokuta sprijeda i dva straga, otvorila je nova pitanja te okupila mnoge zaljubljenike u teorije o neidentificiranim letećim objektima. Prema riječima autora videa, ovaj prizor nije bio vidljiv golim okom već samo uz pomoć posebnih naočala koji omogućuje noćni pogled.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook