Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga još uvijek traje

VIDEO Što je to na nebu? 'Spor, tih i proziran trokut na niskom letu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj neobičan susret dogodio se u noći 13. svibnja u Sjevernoj Karolini (SAD), a navodno ga je snimio vojni instruktor koji želi ostati anoniman.

'Spor, tih i proziran trokut na niskom letu', tako je ovaj neobjašnjiv prizor opisao čovjek koji ga je snimio 13. svibnja u Sjevernoj Karolini (SAD), prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija Suspendirani su Piloti zaspali na letu na kojem je bilo 153 ljudi, uslijedio je potpuni kaos: Opravdanje koje su dali je navjerojatno

Da ovaj slučaj nije bezazlen govori i podatak da je uvršten u međunarodnu NLO mrežu, gdje se još uvijek provodi istraga. Slučaj je nazvan kodnim imenom: # 58923.

VIDEO Panika u Španjolskoj: 'Ogromni NLO spušta se na Zemlju!'

'Gledao sam u nebo kroz zaštitne naočale, a onda sam uočio, barem sam tako mislio na početku, zrakoplov koji se sa sjevera kretao prema meni. Ono najčudnije u tom trenutku bilo je kako može prelijetati toliko nisko, letio je na oko kilometar i pol visine, možda i manje', rekao je svjedok koji za sebe kaže da zna procijeniti udaljenost zrakoplova jer se dugi niz godina profesionalo bavi padobranstvom.

'Učinilo mi se pomalo čudno to što ga vidim, a nikakav zvuk ne dopire do tla. Na ovakvoj visini zrakoplov bi se sigurno čuo, tada sam posumnjao kako se ipak radi o nečem drugom', dodao je te nastavio, 'pomno sam počeo promatrati, a onda uočio kako prilikom prelaska ispod vidljivih zvijezda one i dalje ostaju vidljive.'

Neobična letjelica u obliku trokuta s jednim svjetlom u obliku trokuta sprijeda i dva straga, otvorila je nova pitanja te okupila mnoge zaljubljenike u teorije o neidentificiranim letećim objektima. Prema riječima autora videa, ovaj prizor nije bio vidljiv golim okom već samo uz pomoć posebnih naočala koji omogućuje noćni pogled.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene