Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Može li bizarnije?

VIDEO Od sada možete imati rep i mahati njime poput psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od bizarnijih izuma u posljednje vrijeme stiže iz Japana. Riječ je o ljudskom repu koji detektira brzinu rada srca pa u skladu s time mijenja brzinu mahanja. Autor izuma misli da će rep biti hit među kupcima.

Za sve koji su ikada poželjeli imati vlastiti rep i njegovim mahanjem okolini poput psa ukazivati na svoje raspoloženje, jedan japanski inovator ima rješenje. Proizveo je aparat imena 'Tailly', tj. pravi krzneni rep koji se pričvrsti za posebni pojas sa senzorima koji detektiraju brzinu rada srca.

Pročitajte i ovo Nosač zrakoplova Theodore Roosevelt Nakon novih prijetnji Što rade američki nosač zrakoplova, razarači i azijski ratni brodovi u spornom moru? Japanski tenkovi na vojnoj vježbi Jačanje suradnje Dramatično upozorenje: "Svijet je na povijesnoj prekretnici, nadam se da će Amerika to razumjeti"

Što srce kuca brže, to i rep maše intenzivnije. Ako se rad srca uspori i rep će izgubiti na entuzijazmu.

>> Svraka povukla mačku za rep kako bi joj uzela hranu

Inovator Shota Ishiwatari uvjeren je da će njegov izum biti pravi hit, a uskoro bi se trebao naći u trgovinama diljem Velike Britanije.

'Možete ga nositi na tulumima, dok ste vani s prijateljima ili dok se igrate s djecom. Možete ga nositi i na ljubavni spoj iskazujući svome partneru prave osjećaje mahanjem repa', rekao je Ishiwatari za Orange. 'Još bolje, neka na spoj s repom dođe i vaš partner kako bi upotpunio vašu podsvjesnu komunikaciju', dodao je.

U priloženom videu pogledajte i kratku demonstraciju rada 'Taillyja'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene