Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Drini

VIDEO Kuća u Srbiji koja oduševljava sve!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je kuća sagrađena usred rijeke Drine u Srbiji i ondje odolijeva zubu vremena već 45 godina. U posljednje je vrijeme postala pravi internetski hit.

U blizini grada Bajina Bašta, na stijeni u rijeci Drini sagrađena je kućica koja u posljednje vrijeme dobiva sve više pažnje, a postala je i iznimno viralna od kad su objavljene fotografije mađarske fotografkinje Irene Becker, piše Oddity Central.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Njezina je fotografija objavljena u 'National Geographicu' kao jedna od najboljih fotografija dana u kolovozu prošle godine. 'Drago mi je što je moja fotografija učinila ovu malenu kuću poznatu većem broju ljudi', rekla je Becker.

>> Je li ovo 5 najčudnijih građevina na svijetu?

U Srbiji ta je kuća popularno turističko odredište već nekoliko desetljeća, čak je i nominirana za jedno od sedam čuda Srbije.

'Ova je kuća sagrađena 1968. godine. Nije je bilo lako sagraditi. Ali uspio sam to uz pomoć svojih prijatelja', ispričao je njezin vlasnik. Nakon što se njezina slika brzo širiti internetom i interes za kućom na Drini postaje sve veći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene