Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srušio vlastiti rekord

Kažiprstom otvorio četiri kokosova oraha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako mu je prije više od 15 godina slomljen kažiprst Ho Eng Hui srušio je svoj vlastiti rekord u otvaranju kokosa upravo tim prstom. Za 30 sekundi pred brojnim je gledateljstvom probušio čak četiri koksova oraha.

Malezijski stručnjak za Kung fu, Ho Eng Hui, otvorio je četiri kokosa sa prstom u samo 30 sekundi u Malacci i time srušio svoj vlastiti rekord. 57-godišnji Hui, morao je slomiti što je više moguće kokosa u manje od jedne minute, a on upravo u tome trenutačno drži rekord u Maleziji, prenio je Reuters. Trebalo mu je točno 30,81 sekunda da probode četiri kokosa sa svojim desnim kažiprstom. Na trenutak je izgledalo kako bi Master mogao odustati od ovog izazova nakon što je ozlijedio prst nakon trećeg kokosa, ali uspješno je probio i četvrtu voćku.

Pročitajte i ovo Zrakoplov pao na autocestu u Maleziji strava u Maleziji VIDEO Dramatična snimka: Avion pao na autocestu, poginulo devetero ljudi Slika nije dostupna Pokazale svoju raskoš VIDEO: Malezijske kokoši na 'modnoj pisti'

'Pripremat ću se za Guinessovu svjetsku knjigu rekorda', kazao je Hui. 'Ne radi se o iluziji ili crnoj magiji. Naučio sam od kineskog majstora borilačkih vještina iz Singapura koristiti snagu svojeg prsta', kazao je Ho. Prethodni je rekord postigao 2001. godine kada je slomio tri kokosa za jednoj minuti i deset sekundi, a nitko ga nije izazvao do prošle subote kada je to učinio on sam. Turisti koji su svjedočili događaju bili su impresionirani, ali i začuđeni njegovim izvedbama. 'Ne znam što mu je u prstu, ne znam kako to radi, uistinu je zadivljujuće', rekla je Stephanie Shull, turistkinja iz SAD-a.

'Uistinu veoma zadivljujuće. Mislim da mora biti veoma jakog uma', rekla je španjolska turistica Monica Rasco. Master koji za život zarađuje izvedbama s kokosom, u mirovinu se trebao povući prošlog svibnja, ali sada kaže da može nastaviti još nekoliko godina. 'Veoma sam sretan, ponosan sam što držim rekord u Maleziji', rekao je Master.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene