Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozna pojava

VIDEO Kakva su to svjetla na nebu uznemirila građane?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalni mediji preplavljeni su izvješćima nakon što su im se zbunjeni građani javili u potrazi za odgovorima.

Stanovništvo južnog dijela američke savezne države Kalifornija na noćnom je nebu, kasno u četvrtak uočilo nekoliko misterioznih svjetala. Lokalni su mediji preplavljeni izvješćima iz nekoliko većih okruga oko Los Angelesa i San Diega, nakon što su im se građani javili u potrazi za odgovorima, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina Jeziva snimka misterioznog objekta Puno nedoumica VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta

VIDEO Spokojno je sjedio i gledao TV, kad mu je kroz prozor doletjelo OVO!

'Gledam ih i mislim kako je to jako čudno. Svjetla su žuta, to nisu uobičajena svjetla s aviona', ispričala je Ranaye Kahn koja je ova, za sada još uvijek neobjašnjiva, svjetla ugledala oko 22:30.

'Bila su dva svjetla, a onda su oba nestala. Zatim se pojavilo treće. Naćulila sam uši, pokušavala sam čuti zvuk helikoptera ili aviona, ali nije se čulo ništa, samo su se vidjela svjetla', dodala je Ranaye.

'Ludo! Dva žarka svjetla iznad okruga Orange. Čudno, iščeznula bi pa se ponovno pojavila', posvjedočila je Rose Cruz.

VIDEO Što je to sletjelo u Kinu?

Predstavnici za medije dviju kalifornijskih vojnih baza kažu da oni nemaju veze sa svjetlima, a u Saveznoj upravi za zrakoplovstvo navode da na tom području nisu zabilježili nikakve neuobičajene aktivnosti kada je riječ o zračnom prometu. Lokalna pak policija navodi da zbog svjetala nije bilo nikakvih prijavljenih problema.

Što je to uznemirilo stanovnike Kalifornije, pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene