Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao iz orbite na Zemlju?

VIDEO Spokojno je sjedio i gledao TV, kad mu je kroz prozor doletjelo OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodno je predmet bio toliko vruć da ga policija kada je stigla na mjesto događaja, nije mogla pokupiti.

Bob je jedno, po ničemu posebno, poslijepodne sjedio sam, zavaljen u kauč i gledao televizor kada je, kako kaže,dio NLO-a uletio kroz prozor i sletio u njegov dnevni boravak.

Pročitajte i ovo Pronađena droga Uhićenja Policija pronašla kombi pun kokaina ispred puba: Otkriveno kako je 46 milijuna eura droge došlo do malenog sela Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Taj predmet, za kojeg ne može ustanoviti što je, doletio je tolikom brzinom da je razbio dvostruko prozorsko staklo, a bio je toliko užaren da je spalio tepih na koji je pao, piše Huffington Post.

Misteriozna rupa u oblacima. Svi se pitaju - što se to dogodilo?

Bob Urman iz Sant Paula u saveznoj državi Minnesoti kaže kako je predmet koji je dao na ispitivanje, stigao upravo iz svemira, tj. iz orbite je pao na Zemlju. 'Prestrašio sam se na smrt', rekao je Urman te dodao ' samo sam stajao tamo i gledao neko vrijeme'.

Navodno je predmet bio toliko vruć da ga policija kada je stigla na mjesto događaja, nije mogla pokupiti. Urman smatra da predmet možda pripada nekom zrakoplovu, dok policija misli kako se radi o djelu automobila.

Temperatura ovog za sada nepoznatog objekta pak ukazuje na to da se svakako radi o čudnom porijeklu predmeta, a postoji i mogućnost da se radi o djelu svemirske letjelice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene