Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit društvenih mreža

VIDEO Još jedna Obamina snimka obišla svijet, pogledajte zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografije američkog predsjednika Baracka Obame, britanskog premijera Davida Camerona i lijepe danske premijerke Helle Thorning-Smith s komemoracije Nelsonu Mandeli u utorak su obišle svijet i postale hit na društvenim mrežama.

Na tim je fotografijama Michelle Obama ozbiljnog izraza lica, što su svjetski mediji protumačili kao da ne odobrava suprugovo ponašanje. Danas je u javnost procurila i snimka na kojoj je nekoliko trenutaka kasnije vidljivo da Michelle sjedi između supruga i lijepe danske premijerke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U strahu od humanitarne katastrofe UŽARENA TELEFONSKA LINIJA 'Pritisak se mora izvršiti, moramo brzo djelovati' Slika nije dostupna Obama o kandidaturi prve dame Striktno ne: Michelle neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću

POGLEDAJTE SKANDAL NA KOMEMORACIJI Tumač jezika za gluhe bezveze mahao rukama

Na snimci s komemoracije Nelsonu Mandeli jasno je vidljivo kako Obama isprva sjedi do danske premijerke, a nedugo nakon toga između njih sjedi Michelle. Je li prva dama SAD-a bila ljubomorna ili je jednostavno željela primiriti svog 'razigranog' supruga ostat će tajna.

No o fotografijama koje su obišle svijet progovorio je danas i njihov autor. Njegova verzija priče nešto je drugačija. On naime tvrdi, a prenosi Yahoo News, da se nekoliko trenutaka ranije i Michelle smijala i šalila sa suprugom, britanskim premijerom i danskom premijerkom, te da njezin ozbiljan izraz lica na fotografijama sigurno nije povezan s njihovim ponašanjem. 

'Fotografije mogu lagati', kaže britanski fotograf Roberto Schmidt, čije su fotografije obišle svijet i postale hit na društvenim mrežama.

Schmidt također brani postupak američkog predsjednika, britanskog premijera i danske premijerke, čije je snimanje selfiea na pogrebu naišlo na neodobravanje sa svih strana svijeta.

'Svugdje oko mene na stadionu su plesali, pjevali i smijali se u čast velikog vođe koji je preminuo. Atmosfera je bila slićnija karnevalskoj negoli pogrebnoj', objasnio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene