Barack Obama (Foto: AFP)
Barack Obama (Foto: AFP)

Bivši američki predsjednik Barack Obama našalio se na temu svojih ušiju i sijede kose i pohvalio privlačnost svoje supruge prilikom otkrivanja njihovih službenih portreta u Galeriji nacionalnih portreta Smithsonian u ponedjeljak.


Bračni par Obama izabrao je da ih ovjekovječe afroamerički umjetnici Kehinde Wileya i Amy Sherald, a njihovi će portreti biti dodani zbirci predsjedničkih portreta u Nacionalnoj galeriji portreta.

Vezani članci Michelle Obama (Foto: AFP) Bivša prva dama SAD-a dala je 28 tisuća kuna za ovaj užas na nogama Slika nije dostupna Fatalno ju je volio, a ona ga ostavila! Obama dva puta zaprosio drugu ženu

"Želim Vam zahvaliti na tome što ste tako spektakularno uhvatili ljupkost i ljepotu, šarm i privlačnost žene koju volim", rekao je Obama.

"Pokušao sam pregovarati, da se manje vide moje sijede, ali Kehindeov umjetnički integritet nije mu dopustio da mi udovolji", kazao je Obama i dodao: "I na kraju, pokušao sam pregovarati za manje uši", našalio se.

Michelle Obama je rekla da se nada da će portret utjecati na mlade Afroamerikanke u godinama koje slijede.

"Pogledat će sliku i vidjeti nekoga poput njih da visi na zidu ove velike američke institucije", rekla je. "Znam kakav će to velik utjecaj imati na njih, jer sam i sama bila takva mlada djevojka", dodala je. (Hina)