Barack Obama (Foto: AFP)
Barack Obama (Foto: AFP)

Bivši američki predsjednik Barack Obama našalio se na temu svojih ušiju i sijede kose i pohvalio privlačnost svoje supruge prilikom otkrivanja njihovih službenih portreta u Galeriji nacionalnih portreta Smithsonian u ponedjeljak.


Bračni par Obama izabrao je da ih ovjekovječe afroamerički umjetnici Kehinde Wileya i Amy Sherald, a njihovi će portreti biti dodani zbirci predsjedničkih portreta u Nacionalnoj galeriji portreta.

Vezani članci Slika nije dostupna NIJE ODUŠEVLJENA POKLONOM? Michelle Obama urnebesnom reakcijom zapalila internet! Slika nije dostupna Pogledajte predsjednički par kako pleše na ''Thriller''

"Želim Vam zahvaliti na tome što ste tako spektakularno uhvatili ljupkost i ljepotu, šarm i privlačnost žene koju volim", rekao je Obama.

"Pokušao sam pregovarati, da se manje vide moje sijede, ali Kehindeov umjetnički integritet nije mu dopustio da mi udovolji", kazao je Obama i dodao: "I na kraju, pokušao sam pregovarati za manje uši", našalio se.

Michelle Obama je rekla da se nada da će portret utjecati na mlade Afroamerikanke u godinama koje slijede.

"Pogledat će sliku i vidjeti nekoga poput njih da visi na zidu ove velike američke institucije", rekla je. "Znam kakav će to velik utjecaj imati na njih, jer sam i sama bila takva mlada djevojka", dodala je. (Hina)