Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Varalica pred stotinama državnika

POGLEDAJTE SKANDAL NA KOMEMORACIJI Tumač jezika za gluhe bezveze mahao rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vrijeme komemoracije na Twitter su se javili brojni gluhi gledatelji koji su tražili da ga se makne, jer ga nitko nije razumio.

Čovjek koji je znakovnim jezikom za gluhe u utorak 'prevodio' govor predsjednika Baracka Obame i ostalih državnika na komemoraciji Nelsonu Mandeli je varalica i satima je samo mahao rukama, objavila je u srijedu Udruga gluhih Južne Afrike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tumač jezika za gluhe SKANDAL NA STADIONU 'Halucinirao sam i čuo glasove, ništa nisam mogao napraviti' Slika nije dostupna Otkazali dolazak Tko je i ZAŠTO odustao od komemoracije za Mandelu?

VIDEO Na komemoraciji Nelsonu Mandeli predsjednik Josipović sa suprugom

'Nije radio ništa. Nije pokazao nijedan znak. Doslovno je samo mahao i mlatio rukama', rekla je Cara Loening za BusinessInsider.

Za vrijeme komemoracije na Twitter su se javili brojni gluhi gledatelji koji su tražili da ga se makne, jer ga nitko nije razumio. 'Maknite ga, ovo je sramota. Čovjek samo maše rukama kako bi izgledalo da navodno nešto govori!', bio je jedan u nizu tvitova koji su se pojavili na Twitteru.

Udruge gluhih diljem svijeta su se oglasile nakon što su vidjeli ovog amatera kako maše rukama bez ikakvog smisla. Svi su potvrdili kako ovaj nepoznati muškarac nije nijednu riječ točno pokazao i da je ustvari mahao bezveze.

Očito je, ističu iz nekoliko udruga, da je čovjek bio željan pažnje i htio je stajati pored velikih svjetskih državnika, ali je nejasno kako je uopće tamo završio.

Naime, još uvijek nitko ne zna ni kako se čovjek zove i kako se uspio dokopati 'najboljeg mjesta' na stadionu na komemoraciji za Mandelu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene