Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je čula kako joj izgovaraju dane u tjednu Joanne se borila sa suzama i jedva dolazila do daha. Zbog rijetkog sindroma bila je gluha od rođenja.


Ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak, subota, nedjelja - ovo je sedam jednostavnih riječi koje gotovo svi uzimaju zdravo za gotovo.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Poslušajte i provjerite koliko je dobar vaš sluh Slika nije dostupna Oprezno sa šumom u uhu kad utihne galama

No, kada je Joanne Milne čula kako joj liječnica recitira dane u tjednu svladale su je emocije. Borila se sa suzama i jedva dolazila do daha. Za ovu 40-godišnjakinju svijet je do tog trenutka bio tih.

Rođena s rijetkim Usher sindromom, Milne je bila gluha od rođenja. U srednjim 20-ima stanje joj je počelo utjecati na vid.

VIDEO Dirljivi trenutak kada je majka prvi put čula glas svog sina!

Prošli mjesec otišla je na operaciju koja joj je promijenila život. Četiri tjedna morala je čekati da liječnici uključe implantate koje su joj ugradili kako bi vidjeli je li zahvat bio uspješan.

Na YouTube-u je objavljen trenutak u kojem ona čuje prvi put. Priznala je da joj vlastiti glas zvuči vrlo, vrlo čudno. 'To je nevjerojatno', dodala je.

Liječnici su joj poručili da je riječ o velikom danu, jednom od onih koji će joj promijeniti život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook