Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aukcije poklona na eBayu

Toliko ih ne žele da ih nisu ni odmotali prije prodaje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće božićnih poklona završile su na akciji na internetu. Ljudi naime prodaju stvari koje su dobili, a nisu ih željeli.

Osim toga, dovoljno je bilo i da poklon koji su dobili od osobe od koje nisu željele poklon, završi na eBayju, još neodmotan, piše Daily Mail. Više je od 3.000 neželjenih poklona od bivših partnera, svekrva i drugih rođaka mogu pronaći na internetskoj aukciji još od Božića.

Pročitajte i ovo Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet" Ilustracija SVJEDOK RAZARANJA Pronađen je pod ruševinama Hirošime i prodan za popriličnu cifru

Mnogi od njih nisu niti otvoreni, što znači da oni koji kupuju riskiraju što će dobiti u zapakiranoj kutiji.

Jedna žena na prodaju je stavila sedam neotvorenih poklona svog bivšeg dečka. 'Kući sam došla od roditelja kod kojih sam provela Božić i pronašla ove poklone ispod božićnog drvca.Sedam neželjenih, neotvorenih božićnih poklona. Ne želim imati ništa s njim niti onim što mi on želi dati. Unutra se najvjerojatnije nalazi nakit, parfem i šminka. Uvjerena sam da je jedan od njih iz Debenhamsa jer sam vidjela vrećicu kad se jednom prilikom vratio iz šopinga. Čini mi se da je unutra torbica', napisala je jedna prodavačica neotvorenih poklona.

>> Urnebesno: Ovakav ugovor između majke i sina još niste vidjeli!

Nije jedina koja se što prije želi riješiti poklona dobivenih od bivšeg partnera.

'Ova aukcija traje samo jedan dan jer se poklona želim što prije riješiti. Nemam pojma što je unutra, ali znam da su od mog bivšeg koji misli da me može ponovno osvojiti poklonima. Ne trebam i ni reći da nije u pravu. Sigurno ih je zamotao netko drugi jer on nije dovoljno pametan ni da to učini', napisala je jedna druga prodavačica na eBayju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene