Specijalitet ukrajinske tradiconalne kuhinje, u jedinstvenom muzeju koristi se i za druge stvari. Tako su izlaženi kipovi i razne instalacije od svinjskog sala. Naravno nudi se i kao hrana - prekrasno oblikovano mami na pogled, a okus kamera teško može dočarati.
'Svinjsko salo je tipično ukrajinsko jelo. Kada idemo u posjet prijateljima u inozemstvo, mole nas da im donesemo vodku Gorilku i ukrajinsko salo. Ako smo svinjsko salo doveli do umjetničkog oblika, zašto onda ne bismo te instalacije i jeli', rekao je osnivač muzeja i restorana Mark Zarkhin.
Najčitanije
-
Zaštitnici hrvatskog neba
Dnevnik Nove TV doznaje kad će Rafalei sljedeći put proparati nebo. Zamjenik zapovjednika HRZ-a: "Situacija nije ista kao s MiG-ovima"
-
donosi Provjereno
"Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka
-
oglasila se kontrola zračne plovidbe
Avion satima letio nisko nad jednim dijelom Hrvatske: "To je ljudima moglo biti čudno"