Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stajao preneražen

Zgrozila ga spoznaja koga je sreo - I to prije 40 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već desetljećima misterij zvan Zodiac golica maštu mnogih. No, ovaj čovjek kaže da se oči u oči susreo sa zloglasnim obojicom.

Kada je u ruke primio knjigu 'The Most Dangerous Animal of All', Chris Harris shvatio je da se tijekom sedamdesetih godina, za vrijeme snimanja jednog dokumentarca, u jednoj zalogajnici susreo s jednim od najopasnijih i najmisterioznijih ubojica svih vremena - zloglasnim Zodiacom.

Pročitajte i ovo Susret Donalda Trumpa i Haviera Mileija Upoznao svoju inspiraciju VIDEO Nadimak mu je Luđak, a sada je konačno upoznao svog uzora! Pogledajte srdačan susret američkog i argentinskog Trumpa: "Predsjedniče!" Novinari su se okupili pred sudnicom (Foto: AFP) Optužen za 89 djela Čovjek koji je ubio 50 ljudi na Novom Zelandu suočio se s obiteljima žrtava

'Okrenuo se prema meni i rekao - znaš li kako je to kad moraš ubijati? Ništa nisam rekao, samo sam stajao preneražen', kaže Harris.

Konačno otkriven identitet Zodiaca?

U spomenutoj knjizi, autor Gary Stewart, je u potrazi za svojim biološkim ocem došao do Earla van Besta, vlasnika antikvarijata, te tvrdi kako je upravo taj čovjek ubojica poznat kao Zodiac.

Pročitavši kjnigu Chris Harris došao je do spoznaje da se susreo s tim čovjekom, a sumnje mu je potvrdila fotografija Van Besta i policijska skica Zodiaca, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene