Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne moraš ići pod nož

Super trik za podizanje kapaka s kojim će tvoje oči i šminka konačno doći do izražaja

Tapesy trake
Tapesy trake PR
Aktualno Galerija Tapesy trake Tapesy trake Foto: PR Tapesy trake Tapesy trake Foto: PR Tapesy trake Tapesy trake Foto: PR +0 Tapesy trake Galerija 1/4 >>
Nedostatak sna, stres, brz život, izlasci, loša prehrana te svakodnevno izlaganje suncu ostavljaju vidljive tragove na tvom licu u obliku bora, podočnjaka i spuštenih kapaka.

Spušteni i otečeni kapci čine da izgledaš umorno i daju tvom licu godine zbog kojih izgledaš starije nego što jesi. Podizanjem očnih kapaka ponovo ćeš zablistati i učiniti da ti lice izgleda mlađe i odmornije. Ne, ne moraš ići pod nož i podvrgnuti se skupim i riskantnim operativnim zahvatima. Ne moraš čak ni koristiti skupe kozmetičke kreme.

Sve što ti je potrebno su Tapesy magične trake za podizanje kapaka koje doslovno skidaju godine s tvog lica i daju ti svjež i mladolik izgled.

Kako Tapesy trake pomažu podići kapke bez operacije?

Tapesy trake su najnoviji beauty trend koji je oduševio dame širom svijeta.

Predstavljaju najučinkovitiji i najekonomičniji način za podizanje očnih kapaka koji ti omogućava vratiti licu svježinu te eliminirati godine i tragove umora.

Potrebno je samo zalijepiti ih na mjestu pregiba očnog kapka tako da luk trake prati luk oka.

Na taj način trake ti pomažu riješiti se najčešćeg estetskog problema kod žena koji s godinama postaje sve veći - spuštenih, zadebljalih i nejednakih kapaka.

Sve to bez kirurških zahvata i skupih kozmetičkih preparata.

Tapesy trake Tapesy trake (Foto: PR)

Zašto odabrati Tapesy trake?

Ove revolucionarne trake su s razlogom izbor broj 1 u svijetu:
• Zatežu i podižu spuštene kapke u trenu
• Daju svježiji i odmorniji izgled
• Skidaju godine s lica
• Čine da oči izgledaju ljepše i krupnije
• Potpuno su neprimjetne

Također su sigurne za uporabu te su pogodne su za sve tipove kože. Postavljaju se u samo par sekundi. U pakiranju dolazi i mini špatula za još lakše i brže postavljanje.

Kompatibilne su sa šminkom i omogućavaju nanošenje potpunog make-upa bez poteškoća.

Preporučene od strane zadovoljnih korisnica

„Doslovno izgledam 10 godina mlađe zahvaljujući ovim magičnim trakicama.“ - Lena

„Lijeni kapci mi više ne smetaju. Zahvaljujući ovim trakicama, sada izgledam svježije i odmornije te naprosto blistam na svakoj fotografiji.“ – Marija

Isplati li se kupiti Tapesy trake?

Pravo pitanje bi trebalo glasiti, isplati li se uložiti u ljepotu. I naravno, odgovor je - isplati se. Zašto trošiti velike iznose novca na skupe estetske zahvate i kozmetičke preparate kada uz Tapesy trake možeš podići kapke i izgledati i do 10 godina mlađe.

U pakiranju dolazi čak 240 parova traka, što ti osigurava višemjesečne zalihe. Stoga se bez dvojbe može reći da kupnja Tapesy traka za podizanje kapaka vrijedi svake uložene kune.

Ugrabi Tapesy trake za trenutačno podizanje kapaka po još nižoj cijeni!

Tapesy trake Tapesy trake (Foto: PR)

Beauty trake za cjelodnevno podignute kapke i vidno svježiji i mlađi izgled mogu biti tvoje po još nižoj cijeni od trenutne jer je DokiShop odlučio obradovati sve čitatelje portala DNEVNIK.hr s nevjerojatnih 50 % popusta.

Ovo je ujedno i prilika da upoznate DokiShop trgovinu koju ćete zavoljeti na prvu. To je relativno mlad brand, ali brand s vizijom. Nastoji revolucionarizirati način online trgovine te predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu i dokaz da se dobar glas daleko čuje.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika te je vrlo brzo stekao reputaciju nekoga kome možeš pokloniti povjerenje.

Uz to, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Sve što trebaš uraditi jest kliknuti na niže navedeni link koji će te preusmjeriti na službenu stranicu, gdje te samo par klikova dijeli od magičnih traka.

Klikni ovdje i ugrabi Tapesy trake za podizanje kapaka i ponovno izgledaj mladoliko i odmorno.

NAPOMENA: Promotivna cijena Tapesy traka za podizanje kapaka je vremenski ograničena, stoga ne gubi vrijeme i reagiraj odmah jer se zalihe tope velikom brzinom!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene