Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvrijedio sud?

Sud osudio psa na smrt kamenovanjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rabinski sud u Jeruzalemu osudio je psa na smrt kamenovanjem, jer vjeruju kako je on reinkarnacija sekularnog odvjetnika, koji je isti sud uvrijedio prije 20 godina.

Nesretni je pas pao u nemilost suda u ultra ortodoksnoj četvrti Jeruzalema Mea Shearim, nakon što se ušetao u zgradu suda i tako preplašio suce i službenike suda, piše Ynet News.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

Pokušali su ga potjerati, no pas nije htio otići, a tad se jedan od sudaca prisjetio kletve jednog sekularnog odvjetnika, koji je uvrijedio sud prije 20 godina. Kako se u tradicionalnom Judaizmu pas smatra nečistom životinjom, suci su zaključili kako se odvjetnikova duša preselila u tu životinju.

Psa su osudili na smrt kamenovanjem, a kaznu su trebala izvršiti lokalna djeca. No pas je uspio pobjeći. 'Bio je to prikladan način za osvetu duši koja je ušla u tog nesretnog psa', rekao je jedan od službenika suda za Ynet.

Organizacija za zaštitu životinja 'Let the Animals Live', prijavila je slučaj policiji, no sud je službeno odbacio optužbe da je dao naredbu za kamenovanje psa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene