Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebao mu odmor

Skokom u rijeku pobjegao od ženina 'zvocanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Trebam odmor' rekao je kineski vozač kamiona i skočio s trajekta u hladnu i brzu rijeku Jangce, treću najdužu na svijetu, jer više nije mogao slušati prigovaranje svoje supruge.

Zhou i njegova supruga putovali su trajektom po rijeci Jangce kada je on jednostavno 'puknuo'. Članovi posade vidjeli su muškarca kako istrčava iz svoje kabine ušiju pokrivenih rukama i viče: 'Ja to jednostavno više ne mogu podnijeti'. Pomislili su kako se radi o nekoj ozljedi uha i pritrčali pomoći mu no tada su shvatili da je neozlijeđen.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

'Dok smo još razgovarali s njim iz kabine je istrčala i njegova supruga i počela vikati na njega. On je ponovno pokrio uši i rekao: 'Trebam odmor'. Potom je potrčao i bacio se preko ograde u rijeku. Odmah smo uzeli baterije i krenuli ga tražiti, no ništa nismo vidjeli. Vjerojatnost da se preživi rijeka Jangce je gotovo pa ravna nuli', kazao je jedan član posade.

Kasnije te noći, policija je ipak pronašla Zhoua koji je uspio preplivati na drugu stranu rijeke široke gotovo dva kilometra. 'Činilo mi se da ću umrijeti, no i to mi se činilo bolje nego i dalje slušati njezinu prigovaranje', kazao je policiji. Ipak, par se iduće jutro pomirio u lokalnoj policijskoj stanici gdje je Zhouova supruga obećala da će se pokušati riješiti navike konstantnog prigovaranja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene