Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimka snimljena mobitelom prikazuje onesviještenog mladića okruženim protivničkim navijačima, za koje policija sumnja da su ga seksualno zlostavljali.


Incident se dogodio u jednom restoranu brze hrane u kojemu su slavili studenti Alabama Sveučilišta pobjedu svoje nogometne ekipe.

Vezani članci Ana Brnabić, Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka Incident na stadionu Šubićevac: U sukobu s navijačima ozlijeđena dvojica policajaca, uhićeno devet navijača

Mladić sa Sveučlišta Louisiana, fan suparničke nogometne ekipe, navratio je u restoran brze hrane, no ubrzo se onesvijestio.

Njega su primijetili studenti 'suparničkog' tima te umjesto da mu pomognu počeli se iživljavati na njemu.

Jedan od studenata Alabame onesviještenom je mladiću trljao svoje genitalije po licu i stavljao mu penis u usta, izvikujući prostote.

Snimka se pojavila na Bama Sports Forumu, no ubrzo je obrisana. Svi koji su sudjelovali u incidentu ugasili su svoje facebook profile.

Policija je pokrenula istragu u ime države, jer se žrtva još uvijek nije javila, a objavili su sliku muškarca za kojeg sumnjaju da je počinio napad.