Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napali ga onesviještenog

Seksualno zlostavljali suparničkog navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka snimljena mobitelom prikazuje onesviještenog mladića okruženim protivničkim navijačima, za koje policija sumnja da su ga seksualno zlostavljali.

Incident se dogodio u jednom restoranu brze hrane u kojemu su slavili studenti Alabama Sveučilišta pobjedu svoje nogometne ekipe.

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 4 Policija traži ostale počinitelje Novi navijački kaos na autocesti: Maskirani napadači navalili na navijače Osijeka, oštećen i policijski auto Policija spriječila navijački incident na A1 kilometarske kolone FOTO/VIDEO Torcidaši maskirani kacigama izašli na A1: Policija objavila detalje kaosa, pogledajte što su pronašli

Mladić sa Sveučlišta Louisiana, fan suparničke nogometne ekipe, navratio je u restoran brze hrane, no ubrzo se onesvijestio.

Njega su primijetili studenti 'suparničkog' tima te umjesto da mu pomognu počeli se iživljavati na njemu.

Jedan od studenata Alabame onesviještenom je mladiću trljao svoje genitalije po licu i stavljao mu penis u usta, izvikujući prostote.

Snimka se pojavila na Bama Sports Forumu, no ubrzo je obrisana. Svi koji su sudjelovali u incidentu ugasili su svoje facebook profile.

Policija je pokrenula istragu u ime države, jer se žrtva još uvijek nije javila, a objavili su sliku muškarca za kojeg sumnjaju da je počinio napad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene