Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugi let

Rodila nad Tihim oceanom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kabina zrakoplova China Airlinesa na letu od Tajvana do Los Angelesa pretvorila se prošlog tjedna u rađaonicu kada su tijekom dugog leta jednoj ženi započeli trudovi.

Preko razglasa je upućen poziv da se jave liječnici ili medicinske sestre i odazvala se specijalizantica iz Los Angelesa, kojoj je to bio prvi samostalni porod. Ona je kazala američkim medijima kako joj je prvo bilo rečeno da žena pati od bolova u trbuhu no ubrzo se otkrilo da se radi o započetom porodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROSVJED U SREMSKOJ MITROVICI "Rodilište, a ne mučilište": Jeziva iskustva rodilja digla Srbiju na noge Ilustracija Beba je umrla Užas u susjedstvu! Žena ispričala kako ju je tijekom poroda doktor vrijeđao i tukao: "Uzeo je mog malog anđela koji sada leži u grobu"

PRIČA O MUŠKARCU KOJI JE RODIO SVOJU KĆER 'Došla je iz tatinog trbuha'

Posada zrakoplova ustrčala se kako bi osigurala ručnike, plahte i priručne instrumente dok su putnici snimali događaj. Let je preusmjeren prema najbližoj zračnoj luci na Aljasci i u trenutku dok je započelo slijetanje beba se oglasila plačem. Putnici su počeli pljeskati a majka i zdravo novorođenče iskrcali su se te je zrakoplov nastavio let prema konačnom odredištu.

Nije poznato je li beba rođena na udaljenosti manjoj od 12 kilometara od Aljaske čime bi postala američki državljanin. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene