Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ima, eto, i takvih dana kada čovjek ode u bolnicu uvjeren da ga muči žučni kamenac, a kući se vrati s bebom.


Judy Brown, 47-godišnja gospođa iz Massachusettsa, donijela je u srijedu na svijet predivnu i potpuno zdravu djevojčicu Carolyn Rose.

Vezani članci Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Mislili su da se neće oporaviti od razvoda, a ona godinu dana kasnije čeka dijete s drugim Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Pokušavaju li to Kate i William nešto sakriti? Šuška se da je četvrta kraljevska beba već na putu

No, ono što ovu priču čini posebnom jest podatak da gospođa Brown nije imala 'pojmastoga pojma' da je trudna. Dapače, da se nalazi u drugom stanju doznala je doslovno sat vremena uoči rođenja bebe.

PREOKRET U LIJEČENJU LEUKEMIJE Bebi spasili život 'dizajnerskim' genima

Brown je u bolnicu stigla uvjerena da ima problema sa žučnim kamencem te je, naravno, ostala u potpunom šoku kada su joj liječnici rekli da je njezin 'kamenac' zapravo jedno malo slatko stvorenje teško nešto više od tri i pol kilograma.

Judy Brown i njezin suprug Jason dosad nisu imali djece unatoč tome što se nalaze u braku već 22 godine, a Brown je liječnicima ispričala da sve ove mjesece nije patila od klasičnih trudničkih mučnina, odnosno da je to što se debljala pripisivala starenju. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook