Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje!

Rodila sat vremena nakon što je doznala da je trudna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ima, eto, i takvih dana kada čovjek ode u bolnicu uvjeren da ga muči žučni kamenac, a kući se vrati s bebom.

Judy Brown, 47-godišnja gospođa iz Massachusettsa, donijela je u srijedu na svijet predivnu i potpuno zdravu djevojčicu Carolyn Rose.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

No, ono što ovu priču čini posebnom jest podatak da gospođa Brown nije imala 'pojmastoga pojma' da je trudna. Dapače, da se nalazi u drugom stanju doznala je doslovno sat vremena uoči rođenja bebe.

PREOKRET U LIJEČENJU LEUKEMIJE Bebi spasili život 'dizajnerskim' genima

Brown je u bolnicu stigla uvjerena da ima problema sa žučnim kamencem te je, naravno, ostala u potpunom šoku kada su joj liječnici rekli da je njezin 'kamenac' zapravo jedno malo slatko stvorenje teško nešto više od tri i pol kilograma.

Judy Brown i njezin suprug Jason dosad nisu imali djece unatoč tome što se nalaze u braku već 22 godine, a Brown je liječnicima ispričala da sve ove mjesece nije patila od klasičnih trudničkih mučnina, odnosno da je to što se debljala pripisivala starenju. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene