Važan događaj ove godine u Hrvatskoj bila je najava poskupljenja električne energije tijekom ove godine te daljnjih poskupljenja u narednoj.

Galerija PR PR PR +2 PR

 Prema izjavama, razlog poskupljenja struje je pogoršanje ekonomske strukture i potreba za ulaganjima u infrastrukturu električne mreže.

Vezani članci Sjednica Vlade Dnevnik Nove TV doznaje: Vlada će kod računa za struju pomoći svakom kućanstvu, a ide se dodatno i sa socijalnim paketima Ilustracija Još jedna država smanjuje PDV na plin, a sve s ciljem da pomogne građanima

Osim toga, najavljeno je da će uskoro biti uvedena zabrana uvoza uređaja za uštedu energije, uključujući i Tesla Saver ECO paket. Ova odluka donesena je jer uređaji nisu dovoljno testirani na električnim mrežama.

Predstavnik distributera ovog paketa je kratko prokomentirao: „Da, uvoz paketa za uštedu energije zaista će biti zabranjen.“

PR PR

Građani ponovo na gubitku

Građani su već navikli na stalna poskupljenja struje iz godine u godinu. Međutim, ono što je još više pogodilo korisnike električne energije je zabrana uvoza paketa za uštedu energije na koje svaki građanin ima pravo.

Na ovaj način nadležni na sve moguće načine pokušavaju građane lišiti jedinog pravog načina da uštede električnu energiju. Sada se nameću razna pitanja: Koliko će računi porasti, kako preživjeti mjesec i ima li smisla živjeti u mraku?

Plaće većine građana nisu dovoljno velike da bi pokrile sve račune. Ako cijena struje nastavi rasti, nastaje veliki problem. Zato je uvođenje zabrane na uvoz veliki udarac za građane.

Zašto su zabranjeni paketi za uštedu energije?

Napretkom tehnologije počeli su se javljati razni uređaji namijenjeni uštedi električne energije. Oni se temelje na optimizaciji potrošnje energije i stabilizaciji napona. Pored toga, poboljšavaju kvalitetu napajanja uređaja. Sve to na neki način utječe na smanjenje potrošnje električne energije.

Omogućavaju vam da smanjite račune i da uštedite na stotine, pa i tisuće kuna godišnje. Jedan od njih je i Tesla Saver ECO paket. S ovim paketom možete trošiti struju koliko god hoćete bez da se morate brinuti oko cijene električne energije. Zahvaljujući njemu nećete više morati živjeti u mraku. Niti ćete morati trčati po kući i gasiti kućanske aparate koje ne koristite samo kako biste uštedjeli par kuna.

Pa zašto onda zabraniti ovakve pakete koji mogu pomoći građanima? Zašto? Odgovor je svima jasan, da bi drugi imali koristi. Ako svi shvate koliko su ovi uređaji korisni, prihodi elektrodistrubutera će se drastično smanjiti. Manja potrošnja znači manje račune, što automatski znači da su distributeri na gubitku, a oni to sebi ne mogu dozvoliti.

PR PR

Što je Tesla Saver ECO?

Tesla Saver ECO je paket za uštedu struje koji je postao jako popularan u Europi, gdje su građani jednostavno oduševljeni ovim 2 u 1 rješenjem za uštedu struje.

Temelji se na inovativnoj i revolucionarnoj tehnologiji uštede energije koja je osmišljena tako da smanji utrošak električne energije i do 50%. Potpuno je legalan i bilo tko ga može koristiti bilo gdje – u kućanstvu, uredu, restoranu ili nekom drugom poslovnom objektu.

Uređaj koji se nalazi u paketu se uključi u utičnicu kod kuće ili u uredu i normalizira rad strujne mreže, smanjujući opterećenje tako što uklanja reaktivnu komponentu, odnosno jalovu energiju koja je beskorisna, ali troši struju. Na taj način koristi se samo aktivna energija, uređaji troše manje struje i s programom iz paketa štedi se do 61,3% električne energije. U Hrvatskoj se ovaj paket u kome dolaze uređaj i program u kompletu pojavio sredinom 2016. godine, a postao je popularan među stručnjacima: inženjerima elektrotehnike, električarima, komunalnim radnicima. Veliki broj običnih ljudi ni ne zna za ovaj paket zbog zabrane njegovog reklamiranja.

Ta zabrana u velikoj mjeri ide u korist svima koji pune svoje džepove zahvaljujući visokim računima za struju, samo ne građanima. Međutim, pravo je vrijeme da kažete STOP! Spriječite njihovo bogaćenje na vaš račun. Smanjite visoke račune za struju pomoću Tesla Saver ECO paketa. Više nikada nećete plaćati struju više nego što je potrošite.

Kako uštedjeti s novim cijenama struje?

Naravno, nakon zabrane uvoza paketa za uštedu električne energije, Tesla Saver ECO paket neće se potpuno povući iz prodaje. Ali će njegova cijena porasti za nekoliko puta!

Ovo rješenje za uštedu električne energije trenutno možete kupiti po niskoj cijeni, ali uskoro će se njegova cijena povećati za 4-5 puta. Razočaravajuće vijesti...

Dakle, ako u svom stanu, kući ili uredu još uvijek nemate Tesla Saver ECO paket, onda je vrijeme da ga kupite prije nego što mu se cijena višestruko poveća. Imat ćete dvostruku korist: uštedjet ćete na kupovini samog paketa i smanjit ćete račune za struju do 2 puta. Tako poskupljenje struje neće napraviti rupu u vašem kućnom budžetu.

Sve što je potrebno je redovito slijediti upute koje dolaze uz paket i vaši računi će se početi smanjivati. Tesla Saver ECO paket će vam pružiti maksimalnu uštedu energije. Na taj način zaštitit ćete kućanske aparate i produžiti njihov vijek trajanja.

Ušteda električne energije ima još jedan važan element, a to je da utječe na čistoću planeta. Manja potrošnja energije znači zeleniji i čišći planet. Zato naručite Tesla Saver ECO paket i dajte svoj doprinos za čistiji planet. Sada ćete s osmijehom primati račune za struju i svaki put ćete se iznenaditi kad vidite koliko ste uštedjeli. Ušteđeni novac će vam kroz godinu ili par mjeseci biti dovoljan da si priuštite novi televizor, neki kućanski uređaj ili neko lijepo putovanje s obitelji.

PR PR

Visoki računi za struju koje primate svaki mjesec vas više neće umarati – imamo dobre vijesti za vas! Samo za naše čitatelje dajemo jedinstveni popust od 50% - pod uvjetom da naručite odmah.

Međutim, to nije sve, ovaj paket dolazi uz specijalnu 44-dnevnu garanciju na povrat novca. Ako u ovom roku ne budete zadovoljni smanjenjem računa za struju, distributer će vam vratiti novac.

Ali pazite, ponuda je vremenski ograničena i zalihe su na isteku. Zato požurite! Naručite Tesla Saver ECO paket i pridružite se zadovoljnim korisnicima koji su uspjeli smanjiti račun za struju.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju