Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jeste li se ikada pitali kako je živjeti kao miljunaš? Sad imate priliku to i probati bez da potrošite i jednu kunu... I imate pravo sa sobom povesti osobu koju želite!


Turistička agencija za luksuzna putovanja traži nekoga tko će godinu dana putovati s budžetom od milijun dolara i pisati recenzije hotela, restorana, resorta, gradova i gradskih znamenitosti, koji će godinu dana provesti u luksuznim hotelima i resortima, jesti u najboljim restoranima i provoditi vrijeme na nekim od najljepših plaža na svijetu. A što je najbolje, na ovo putovanje života možete povesti jednu osobu po vašem izboru.

Putovali biste, ali nemate novca: Evo kako na put besplatno

Vezani članci Imali su jedan posao Mozak na pašu: Imali su samo jedan posao, ali ni njega nisu uspjeli obaviti kako treba Lisice, ilustracija Pijan prijetio policijskim dužnosnicima ubojstvom, pa završio u pritvoru

Osim luksuznih hotela putnik će morati posjećivati noćne klubove i restorane. U sklopu putovanja predviđena je i vožnja luksuznim jahtama te vožnja luksuznim japanskim vlakom koji se sastoji od 14 apartmana u sedma vagona. Boravak u jednom od apartmana stoji 2.400 funti po noći.

Sve što morate učiniti je prijaviti se na oglas za posao objavljen je na stranicama Luxury Travel Intelligence i VeryFirstTo.com.

No kao i za svaki posao i za ovaj morate ispunjavati određene uvjete. Od sretnika koji će dobiti ovaj posao traže da bude obrazovan i da ima smisla za pisanje, da je diskretan, elokventan i komunikativan. Mora posjedovati određena znanja o zemljama koje posjećuje, ali i inače biti strastveni putnik. Uz sve to mora znati puno o svjetskim kuhinjama i o umjetnosti.

Ovo su idealna putovanja obzirom na vaš horoskopski znak

Kako bi se prijavili za posao morate se registrirati na stranici VeryFirstTo.com/job i uz životopis u 65 riječi objasniti zašto baš vi zaslužujete ovu priliku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook