Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jeste li se ikada pitali kako je živjeti kao miljunaš? Sad imate priliku to i probati bez da potrošite i jednu kunu... I imate pravo sa sobom povesti osobu koju želite!


Turistička agencija za luksuzna putovanja traži nekoga tko će godinu dana putovati s budžetom od milijun dolara i pisati recenzije hotela, restorana, resorta, gradova i gradskih znamenitosti, koji će godinu dana provesti u luksuznim hotelima i resortima, jesti u najboljim restoranima i provoditi vrijeme na nekim od najljepših plaža na svijetu. A što je najbolje, na ovo putovanje života možete povesti jednu osobu po vašem izboru.

Putovali biste, ali nemate novca: Evo kako na put besplatno

Vezani članci Ostali bez ekskurzije koju su platili - 2 Putovanja plaćena davno prije lockdowna, ali školarci doživljaje s ekskurzija neće prepričavati: "Čitava godina im je bila koma, nadamo se da će barem negdje otići..." Sigurnost na poslu Ne pridržavaju se ni minimalnog standarda sigurnosti na poslu, ponašaju se kao kaskaderi

Osim luksuznih hotela putnik će morati posjećivati noćne klubove i restorane. U sklopu putovanja predviđena je i vožnja luksuznim jahtama te vožnja luksuznim japanskim vlakom koji se sastoji od 14 apartmana u sedma vagona. Boravak u jednom od apartmana stoji 2.400 funti po noći.

Sve što morate učiniti je prijaviti se na oglas za posao objavljen je na stranicama Luxury Travel Intelligence i VeryFirstTo.com.

No kao i za svaki posao i za ovaj morate ispunjavati određene uvjete. Od sretnika koji će dobiti ovaj posao traže da bude obrazovan i da ima smisla za pisanje, da je diskretan, elokventan i komunikativan. Mora posjedovati određena znanja o zemljama koje posjećuje, ali i inače biti strastveni putnik. Uz sve to mora znati puno o svjetskim kuhinjama i o umjetnosti.

Ovo su idealna putovanja obzirom na vaš horoskopski znak

Kako bi se prijavili za posao morate se registrirati na stranici VeryFirstTo.com/job i uz životopis u 65 riječi objasniti zašto baš vi zaslužujete ovu priliku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook