Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budžet od milijun dolara

Prijavite se: Ovo je posao koji ŽELITE raditi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li se ikada pitali kako je živjeti kao miljunaš? Sad imate priliku to i probati bez da potrošite i jednu kunu... I imate pravo sa sobom povesti osobu koju želite!

Turistička agencija za luksuzna putovanja traži nekoga tko će godinu dana putovati s budžetom od milijun dolara i pisati recenzije hotela, restorana, resorta, gradova i gradskih znamenitosti, koji će godinu dana provesti u luksuznim hotelima i resortima, jesti u najboljim restoranima i provoditi vrijeme na nekim od najljepših plaža na svijetu. A što je najbolje, na ovo putovanje života možete povesti jednu osobu po vašem izboru.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti

Putovali biste, ali nemate novca: Evo kako na put besplatno

Osim luksuznih hotela putnik će morati posjećivati noćne klubove i restorane. U sklopu putovanja predviđena je i vožnja luksuznim jahtama te vožnja luksuznim japanskim vlakom koji se sastoji od 14 apartmana u sedma vagona. Boravak u jednom od apartmana stoji 2.400 funti po noći.

Sve što morate učiniti je prijaviti se na oglas za posao objavljen je na stranicama Luxury Travel Intelligence i VeryFirstTo.com.

No kao i za svaki posao i za ovaj morate ispunjavati određene uvjete. Od sretnika koji će dobiti ovaj posao traže da bude obrazovan i da ima smisla za pisanje, da je diskretan, elokventan i komunikativan. Mora posjedovati određena znanja o zemljama koje posjećuje, ali i inače biti strastveni putnik. Uz sve to mora znati puno o svjetskim kuhinjama i o umjetnosti.

Ovo su idealna putovanja obzirom na vaš horoskopski znak

Kako bi se prijavili za posao morate se registrirati na stranici VeryFirstTo.com/job i uz životopis u 65 riječi objasniti zašto baš vi zaslužujete ovu priliku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene