Ograničena serija kave Tribute to Milano i Tribute to Trieste ponovo su dostupne.

Galerija


 Danas, Nespresso najavljuje povratak svoje dvije najpopularnije kave iz ograničene serije Tribute to Milano i Tribute to Trieste. Ove dvije kave, inspirirane poznatim talijanskim gradovima, obradovat će mnoge ljubitelje kave, svojim jedinstvenim profilom okusa. Prvobitno plasirane 2013 i 2015. godine, ove dvije mješavine i dalje su omiljene kave između svih limitiranih izdanja kava koje je Nespresso imao u svom portfoliju, pa se na zahtjev ljubitelja kave, ponovo vraćaju u prodaju.

NESPRESSO LIMITED EDITION TRIBUTE TO TRIESTE

Nespresso Tribute to Trieste kava iz limitirane serije je odraz bogatog i raznolikog kulturološkog iskustva koje pruža grad Trst. Na raskršću talijanske, germanske i slovenske kulture, Trst je bio jedan od glavnih ulaza jedne od najznačajnijih svijetskih povijesnih sila - Austrougarskog carstva. Zelena kava je iz kavana u Beču došla i u Trst. Građani Trsta konzumiraju kavu na više načina, s mlijekom, bez mlijeka, dugu ili kratku. Ako postoji ijedan znak koji dokazuje da je kava u ovom gradu imala poseban značaj, to su svakako specifičani jezični termini koji su građani ovog grada kreirali za kavu– “nero” je termin za espreso, “capo” je kava sa malo mlijeka i kava koja se poslužuje u čašama umijesto u uobičajnim šalicama od kineskog porculana. Nespresso interpretacija Trsta je delikatna mješavina Arabike koja prvenstveno koristi južnoamerička zrna koje karakterizira okrugla tekstura čokoladnih i sviježih nota lješnjaka. Osvježavajući voćni dodir pojačava ovu finu kavu.

PR
PR

NESPRESSO LIMITED EDITION TRIBUTE TO MILANO

Milano je imao značajnu ulogu u oblikovanju talijanske povijesti kave i prvi je grad koji je predstavio espreso kavu na Svijetskom Sajmu 1906.godine. Danas je espreso prepoznatljiv i važan dio svakodnevnog života.
Nespresso Tribute to Milano limitirana serija kave je interpretacija gužve i vreve živahnog grada Milana, gdje se kava često pije brzim tempom stojeći za šankom.
To je veoma aromatična mješavina kave Arabike iz Srednje i Južne Amerike, pojačana neopranom indijskom Robustom. Elegantan rezultat daje divan balans između finih voćnih aroma i slatkih nota žitarica.

Sve Nespresso kave dostupne su u Nespresso butiqueu u Arena Centru Zagreb, kao i putem online narudžbe www.nespresso.hr ili preko besplatne linije 0800 98 90 98


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju