Obavijesti Video Pretražite Navigacija
16 litara alkohola na dan!

Liječnici: 'Pije toliko da bi već trebala biti mrtva'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnja Dawn Marsden toliko puno pije da bi trebala biti mrtva, kažu liječnici.

Nezaposlena Dawn po cijele dane pije jeftino pivo u svom domu u Teessideu, a kako nema novaca za nove zalihe onda i krade. Policiji je po krađama već odavno poznata, a u najnovijoj ukrala je deset paketa slanine. Bila je toliko pijana da je kasnije pitala novinare koliku kaznu je dobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

'Možda ste primijetili da moja klijentica ima problema s alkoholom. Ona popije 16 litara alkohola na dan. Ima dugotrajan apetit za alkoholom', rekao je njezin odvjetnik John Relton.

Zbog alkohola je izgubila skrbništvo nad dvogodišnjom kćeri, piše The Sun. Dawn u sebe u jednom danu unese mjesečnu količinu alkohola preporučenu za žene. Nakon saslušanja dr. Robert Lefever rekao je kako bi njezino tijelo loše reagiralo da odjednom prestane piti.

'S ovim količinama, ona bi trebala biti mrtva. Nije mrtva jer se istrenirala da pije svaki dan. Ona je poput olimpijskog prvaka u opijanju', rekao je. Dawn je sam kratko rekla da idući mjesec ide na detoksikaciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene