Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čvrsta i neuništiva

MORATE je poslušati: Zamislite da vam ona čita vijesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozna i sveprisutna, a prema mišljenju nekih korisnika interneta, možda i jedina TV voditeljica u Sjevernoj Koreji, sve je popularnija u svijetu.

Nakon svake objave video snimki s njezinim najavama na internetu, pojave se i komentari 'divljenja' njezinom moćnom glasu i tonu govora. Jedan korisnik YouTube-a zapitao se je li ona možda i jedina TV voditeljica u Sjevernoj Koreji, jer je ista osoba objavila smrt Kim Il Sunga 1994. te Kim Jong Ila 2011. godine.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

>> Sapunica se nastavlja: Kim Jong Un 'preko noći' dobio i dijete!?

>> Kim Jong Un se oženio! Nije smjela reći ne!

Njezino ime je Ri Chun-hee, rođena je 8. srpnja 1943. godine, a njezino čitanje službenih priopćenja već sad ima legendaran status i malo tko, od onih koji prate stanje u Sjevernoj Koreji, ne zna za nju ili je nikad nije vidio. Kineska državna televizija napravila je i poseban prilog o toj popularnoj sjevernokorejskoj TV voditeljici.

Niže priložena videa podsjetnik su zašto ova TV voditeljica golica maštu internet korisnika, neki od kojih joj čak izjavljuju i ljubav u svojim komentarima. Pogledajte.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene