Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Špekulacije na sve strane

Sapunica se nastavlja: Kim Jong Un 'preko noći' dobio i dijete!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon objave sjevernokorejskih medija kako se njihov vođa Kim Jong Un oženio, pojavile su se i nove špekulacije o njegovom privatnom životu.

Japanski mediji sada prenose kako se par, Kim jong Un i Ri Sol Ju, vjenčao još 2009. godine te da su čak dobili i dijete 2010. godine, prenosi Telegraph.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

>> Kim Jong Un se oženio! Nije smjela reći ne!

Ri Sol Ju, 27-godišnjakinja, rođena je u mjestu Seishin u Sjevernoj Koreji, a diplomirala je na Sveučilištu Kim Il Sung, prenosi japanski list Manichi Shimbun.

Sjevernokorejski mediji, osim objave da im se vođa oženio, nisu dali nikakve druge informacije, tako da sve ostaje na špekulacijama.

Supruga Kim Jong Una posljednjih je tjedana viđena često u njegovom društvu na javnim događanjima, a često su se našli zajedno i na fotografijama.

Glasnogovornica State Departmenta Victoria Nuland načelno je rekla kako američka vlada 'svim mladencima želi dobro', no nejasno ostaje kad se dogodilo to vjenčanje. 'Mislim da nismo bili pozvani na to vjenčanje', dodala je Nuland.

U dobi od samo 28 ili 29 godina, Kim Jong Un najmlađi je lider neke države u svijetu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene