Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTINA O HEMOROIDIMA

Otkrijte pravi razlog nastanka hemoroida i kako ih se riješiti trajno i bezbolno

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +4 PR Galerija 1/9 >>
Ako vam je dosta boli, svrbeža, krvarenja i drugih tegoba koje izazivaju hemoroidi, onda ste na pravom mjestu.

 Vjerojatno ste već isprobali razne stvari – strogi režim prehrane, unos vlakana i vode, potrošili ste novce na brojne skupe preparate, možda čak i potražili pomoć liječnika. Ako ste došli do liječnika, onda vam je on sigurno savjetovao operaciju… Ali uvjerili ste se i sami da sve ovo ne daje rezultate, a troši vaše vrijeme i vaše novce. Pa što onda učiniti? Postoji li zapravo trajno i bezbolno rješenje protiv hemoroida?

Pročitajte i ovo PR ISTINA O HEMOROIDIMA Otkrijte pravi razlog nastanka hemoroida i kako ih se riješiti trajno i bezbolno PR ISTINA O HEMOROIDIMA Otkrijte pravi razlog nastanka hemoroida i kako ih se riješiti trajno i bezbolno

Ne trošite vrijeme i novce na neučinkovite preparate

Prije nego što potrošite još novca i vremena na neko od neučinkovitih rješenja za hemoroide, morate znati sljedeće. Hemoroide zapravo imamo svi. To su vaskularno-vezivne strukture u analnome kanalu koje sudjeluju u procesu pražnjenja crijeva i zatvaranja analnog kanala. Međutim, pod jakim pritiskom hemoroidi se prošire, slično kao i proširene vene na nogama. Tada vezivno tkivo oslabi, hemoroidi nateknu, postanu upaljeni, izazivaju bol, svrbež i krvare, otežavaju vam sjedenje, odlazak na wc i svakodnevne aktivnosti.

Ako vam bilo koji od navedenih simptoma zvuči poznato, najvjerojatnije imate hemoroide. Ne trebate se sramiti, jer je to stanje koje pogađa milijune žena i muškaraca svih dobnih skupina i koje se može pobijediti prirodnim putem. Ipak, trebate reagirati na vrijeme dok se stanje nije pogoršalo. Hemoroidi se u svojoj početnoj fazi mogu riješiti prije nego što vam počnu izazivati ozbiljnije tegobe. Kasnije, kako se stanje pogoršava tako i simptomi postaju gori te utječu na sve sfere vašeg života. Zato, čim osjetite prve simptome hemoroida, potražite pomoć.

PR PR

Ako zanemarite hemoroide, dogodit će vam se sljedeće!

Svi simptomi hemoroida se javljaju i razvijaju postupno, pa je zato važno da djelujete dok su u najranijoj fazi. Sjedenje na jastučiću nije najgora stvar koja vam se može dogoditi ako se hemoroidi razviju. Nije ni razmišljanje o tome hoće li se krvav trag proširiti s donjeg rublja na traperice. Ako hemoroidima ne posvetite ozbiljnu pozornost i zanemarite ih, možete se dovesti u situaciju da završite na nekim od najneugodnijih tretmana hemoroida! Operacija nije jedino što vam može biti predloženo. Postoji i podvezivanje hemoroida!

Operacija se izvodi pod općom anestezijom i oporavak traje jako dugo. Čak 4-5 tjedana možete provesti u posebnom položaju, jedeći određenu hranu, planirajući svaki žustriji pokret. Međutim, to nije rješenje jer se nerijetko hemoroidi opet vrate. Postoji i suvremen način operiranja hemoroida –THD metoda. Arterije koje dovode krv u hemoroidalne čvorove se podvežu pod lokalnom anestezijom i oporavak traje samo dan-dva.
Najčešći tretman uklanjanja hemoroida je podvezivanje hemoroida. Bez anestezije i čišćenja crijeva, za oko minut se postavi gumena traka ili prstenovi oko vrha unutarnjeg hemoroida. Dotok krvi u hemoroid se zaustavi i on otpadne.

Jeste spremni izložiti se bilo kojem od ovih tretmana ili biste radije isprobali nešto potpuno neinvazivno?

PR PR

Toplina i bol u rektumu, krv i problemi s vršenjem nužde ne moraju biti vaša svakodnevica!

Iako je teško stvoriti bilo kakvu pozitivnu asocijaciju kada se spomene riječ hemoroidi, postoji dobra vijest. Zbog sve veće rasprostranjenosti problema i činjenice da se veliki broj oboljelih uopće ne javi liječniku zbog sramote, stručnjaci su razvili rješenje koje na prirodan način rješava ovaj problem. Druga dobra vijest je da ga rješava od kuće!

Zato, ako želite sjediti, hodati i funkcionirati normalno, isprobajte RectiStop kremu. Zahvaljujući svom potpuno prirodnom sastavu, ova krema je pronašla mjesto na policama mnogih kućanstava. Sve veći broj oduševljenih kupaca ostavlja svoje komentare na društvenim mrežama i forumima, šireći vijest o ovom rješenju s idealnim omjerom kvalitetnih sastojaka. Pored toga što uspješno uklanja sve simptome hemoroida i utječe na povlačenje hemoroida od 1. do 3. stupnja, RectiStop je odlična prevencija.

PR PR

RectiStop – logičan izbor u borbi protiv hemoroida

Zahvaljujući aloe veri, shea maslacu, pčelinjem vosku, ekstraktu propolisa, divljem kestenu, ulju rujevine, ulju sjemenki grožđa i ulju paprene metvice, subjektivni simptomi poput osjećaja stranog tijela i „temperature“ anusa se postupno smanjuju i u zavisnosti od redovitosti uporabe kreme – nestaju.

Ovi sastojci nisu nasumično birani, nego su stručnjaci nakon dugog niza godina napravili popis najučinkovitijih sastojaka koji pomažu kod lokalne upale, svrbeži i boli. Također je dokazano da kontinuirana uporaba RectiStop kreme može poboljšati stanje krvnih žila i ojačati njihov tonus.

Pogodnosti koje možete očekivati od ove 100% prirodne kreme:

 Smanjenje oteknuća i zaustavljanje krvarenja
 Obnovljene i ojačane stijenke krvnih žila
 Poboljšan protok krvi i smanjenje krvnih ugrušaka (uzrok hemoroida)
 Regenerirana sluznica i pročišćene i oporavljene vene u području zdjelice
 Razrijeđena krv

PR PR

Uklonite hemoroide iz udobnosti vašeg doma i bez liječničkog recepta

Da biste dobili pakiranje RectiStop kreme, ne morate odlaziti svom liječniku po recept niti u redu u ljekarni izgovoriti što je vaš problem. Samo danas smo i za naše čitatelje pripremili posebnu ponudu! Ovu nevjerojatno kvalitetnu, učinkovitu i 100% prirodnu kremu možete dobiti po dvostruko nižoj cijeni! I to nije jedina pogodnost! Pored toga što ćete dobiti rješenje problema s hemoroidima po 50% nižoj cijeni, imate i garanciju u trajanju od 44 dana. Ako nakon što riješite svoj problem i na trenutak pomislite da bi on nestao i bez korištenja ove kreme, vratit će vam se cjelokupan iznos kupovine bez ikakvih pitanja. Čak i u slučaju da vratite potpuno praznu ambalažu!

PR PR

Diskretno upakirana RectiStop krema po akcijskoj cijeni dostupna je čitaocima ovog članka koji žele prirodno, bezbolno i brzo ukloniti hemoroide!

Umjesto za 599,94 kn, što je redovna cijena proizvoda, danas ćete dobiti ovo revolucionarno rješenje protiv hemoroida za SAMO 299,97 kn! Požurite, zalihe su ograničene.

KLIKNITE OVDJE >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene