Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OVA COCA COLA JE NA NAS

Osvježi se uz besplatnu Coca-Colu i podrži svoj omiljeni kafić ili restoran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ovoj neobičnoj godini punoj izazova naučili smo cijeniti mnoge stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo.

 Više uživamo u svakom trenutku koji možemo provesti na svojim omiljenim mjestima, s bliskim ljudima i uživajući u najdražim pićima.

Pročitajte i ovo S polica trgovina maknuta Coca-Cola - 1 Nakon objave nalaza Oglasili se trgovački lanci: Proizvodi Coca-Cole vraćaju se na police dućana Ilustracija Opet ih prodaju Coca-Colini proizvodi vraćaju se na police: Oglasila se Fortenova grupa

Nakon što smo bili razdvojeni, Coca-Cola nas opet spaja. Iako se svijet u kojem živimo bez prestanka mijenja, okus našeg omiljenog pića ostaje isti, pruža nam osvježenje i u 'novom normalnom' nas podsjeća na sve što smo voljeli u našoj staroj svakodnevici.

Željni prijatelja i žedni druženja i uz poštivanje epidemioloških mjera, vratili smo se svojim omiljenim kafićima i restoranima, svjesni kako je ovo razdoblje bilo iznimno teško i za njih. Zatvorenih vrata i suočeni s neizvjesnom budućnošću, dugo vremena su čekali naša nova druženja i zato te Coca-Cola poziva da ih zajedno podržimo!

Dođi u svoj omiljeni kafić ili restoran i naruči Coca-Colu, mi te častimo! Sve što trebaš učiniti je posjetiti našu mrežnu stranicu, pratiti uputstva koja te vode do kupona za besplatnu Coca-Colu i pronaći svoj omiljeni kafić ili restoran na mapi lokala koji sudjeluju u promociji “Ova Coca-Cola je na nas”. Nemoj zaboraviti pokazati kupon konobaru pri narudžbi svoje Coca-Cole i uživati u svakom novom trenutku u svom omiljenom lokalu!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene