Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit na netu

FOTO Poruka za bezobraznog vlasnika skupog auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je ogorčeni roditelj ostavio poruku za vlasnika luksuznog automobila koji se svaki dan parkira ispred zgrade.

'Ako je netko od stanara u ovoj zgradi vlasnik crnog Audia i svaki ga dan parkira ispred nje, molim da ga makne. 

Pročitajte i ovo Lovro Govorčin, Nevena Zubčić Festival tolerancije Nakratko su postali modeli: ''Jako je važno da se u prvi plan ne stavlja naš invaliditet nego mi kao osobe'' Osoba s invaliditetom - 1 Novost Dobra vijest za osobe s invaliditetom, uskoro će dobiti nacionalnu i EU iskaznicu: U registru je više od 600 tisuća ljudi

Ako niste vlasnik ali znate tko je, molim da mu proslijedite ovu poruku. Moja će životna misija biti da vam se osigura parkirna karta, onakva kakvu ste trebali imati danas, jučer, i da, u utorak. 

Taj parking mi treba svaki dan 15 minuta, kada svojeg sina, dijete s invaliditetom, moram unesti u automobil i iznijeti iz njega. To je malo nezgodno, s obzirom na premalo prostora.

Prilično je bezobzirno da na tom mjestu parkirate svoj Audi svaki dan, cijeli dan. Ako imate novca za tako lijep i skup automobil, bilo bi sjajno kada biste kupili i parkirnu kartu'.

Vozačica udarila u saborski Audi

Ovo je poruka koja je osvanula na ulazu u zgradu u jednom gradu u Sjedinjenim Američkim Državama, no situacija bi se mogla preslikati na gotovo bilo koji grad, bilo gdje u svijetu. Svi vole besplatno parkiranje i često ne razmišljaju jesu li zauzeli prostor koji je nekome možda ipak potreban. Neki ne razmišljaju a neke jednostavno nije briga. Situacije koje su većini rutina, osobama s invaliditetom često predstavljaju nemoguću misiju, a natpisi 'Ako ste uzeli moje mjesto hoćete li uzeti i moju invalidnost', nažalost, mnogima, pogotovo vozačima, još uvijek ne dopiru do svijesti. 
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene