Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sad je trenutak, podijelite s cijelim svijetom tajne koje vam leže na duši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Zaljubljena sam u svog najboljeg prijatelja, a ne u svog dečka. Niti jedan od njih to ne zna", tek je jedna od poruka koju je upravo moguće vidjeti na 'zidu' o kojem cijeli svijet priča.

Ukoliko imate potrebu izbaciti iz sebe nešto što vas silno tišti, ali nemate hrabrosti to učiniti, pa čak niti ispred najboljih prijatelja, eto vam prilike - oslobodite se i recite to anonimno cijelom svijetu!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šaputanja na jastuku Generala i šefa CIA-e ljubakanja dovela do optuženičke klupe Slika nije dostupna Vojnici masovno obolijevaju Sramotni propusti špijuna: Husein je imao kemijsko oružje, ali...

Naime, na željezničkoj postaji u Brightonu su postavili golemi zid na kojem će se do 27. rujna ljudi iz svakog kutka planete otkrivati svoju intimu, pa ako i vi želite poslati koju riječ, možete to učiniti na linku The Waiting Wall.

The Waiting Wall su povodom digitalnog festivala u tom gradu osmislili glazbenik i 'softveraš' Alan Donohoe te njegov partner Steven Parker, a momci su inspiraciju pronašli u ideji iz knjige Alaina de Bottona 'Religija za ateiste'.

Pogledajte u našoj galeriji tek neke od dosad objavljenih poruka, ali i pročitajte ostale na službenoj stranici, jer ćete se zasigurno u nekima od njih i vi pronaći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene