"Zaljubljena sam u svog najboljeg prijatelja, a ne u svog dečka. Niti jedan od njih to ne zna", tek je jedna od poruka koju je upravo moguće vidjeti na 'zidu' o kojem cijeli svijet priča.


Ukoliko imate potrebu izbaciti iz sebe nešto što vas silno tišti, ali nemate hrabrosti to učiniti, pa čak niti ispred najboljih prijatelja, eto vam prilike - oslobodite se i recite to anonimno cijelom svijetu!

Vezani članci Jedan dan s 2Cellos (Foto: Dnevnik.hr) Ušli smo u privatni backstage dvojca 2Cellos i otkrili razne pikanterije! Slika nije dostupna 10 bizarnih arheoloških otkrića koje znanstvenici ne mogu objasniti

Naime, na željezničkoj postaji u Brightonu su postavili golemi zid na kojem će se do 27. rujna ljudi iz svakog kutka planete otkrivati svoju intimu, pa ako i vi želite poslati koju riječ, možete to učiniti na linku The Waiting Wall.

The Waiting Wall su povodom digitalnog festivala u tom gradu osmislili glazbenik i 'softveraš' Alan Donohoe te njegov partner Steven Parker, a momci su inspiraciju pronašli u ideji iz knjige Alaina de Bottona 'Religija za ateiste'.

Pogledajte u našoj galeriji tek neke od dosad objavljenih poruka, ali i pročitajte ostale na službenoj stranici, jer ćete se zasigurno u nekima od njih i vi pronaći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook