Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima ih više nego mislimo

Oku nevidljivi NLO-i uhvaćeni infracrvenom kamerom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina neustrašivih lovaca na paranormalno iz Lareda u Teksasu već nekoliko godina prikuplja video dokaze da je njihov grad, nakon Roswella, novo 'sjedište' izvanzemaljaca.

Opremom za noćno snimanje i slikovnu dijagnostiku pokazali su da nebom leti nova vrsta NLO-a, kakva nikada ranije nije detektirana, jer jednostavno nisu vidljivi golim okom.  

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Eagle Pass - 2 kriza u Americi Slijedi li kaos na granici? Konvoj kamiona sve bliže, organizatori najavljuju dolazak tisuće vozila Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve

>> 'Izvanzemaljci na nas gledaju kao da smo idioti'

Nakon što se se vratili s godišnje konferencije u Rowellu, Udruga lovaca iz Lareda (LPRS) ovih je dana premijerno prikazala snimku pokazuje da je izvanzemaljskih letjelica u zemljinoj atmosferi ne samo više nego što se mislilo, već i da ima onih koje se ne vide bez posebne opreme.

Na lokalnim vijestima su prikazane snimke NLO-a koji izgledaju kao objekti koji isijavaju svjetlost.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene