Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Frustracije jednog astronoma

'Izvanzemaljci na nas gledaju kao da smo idioti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedočenja vezana za NLO letjelice u Rusiji svakako nisu rijetkost, no nakon najnovijih zabilježenih ranije ovog mjeseca u St. Petersburgu, javno je istupio i jedan znanstvenik.

Iako isprva snimke nisu dobile veliku medijsku pozornost, kako su ih ljudi sve više počeli komentirati i objavljivati, njima su se pozabavili i lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

>> NASA snimila NLO u blizini Sunca?

Moscow Times je uspio dobiti i vrlo neuobičajen komentar od jednog znanstvenika, odnosno astronoma koji radi u opservatoriju Pulkovo, nedaleko od St. Petersburga.

"Izvanzemaljci na nas gledaju kao da smo idioti, nerazvijena rasa. Možda su nas zapravo ogradili od ostatka svemira vlastitim paravanom od čitave galaksije te možda i šalju upozorenja prema stotinama milijardi zvijezda kako je civilizacija pored jedne patuljaste zvijezde, koju mi nazivamo Sunce, vrlo opasna", komentirao je Sergei Smirnov, astronom iz spomenutog opservatorija.

Ne zna se čime je izazvan ovako otvoren i izrazito osoban stav jednog znanstvenika, no vjerojatno ima veze s nedavnim svjedočanstvima, kao i s činjenicom da Zemljani od toliko viđenja NLO letjelica, zapravo još uvijek nisu stupili u kontakt s izvanzemaljskom rasom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene