Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Domišljati su

VIDEO Jesu li pretjerali? Ovako su preplašili baku...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unuci su znali ono što baka nije znala. Dok su se oni hihotali, ona se od straha srušila na pod.

Jednu baku iz Washingtona isprepadali su njezini unuci koji su je naveli da misli da će je napasti morski pas. Obitelj je upalila kameru i počelo je hitonje jer oni su znali ono što baka navodno nije pojma imala - da će je uskoro prestrašiti unaprijed snimljeni video.

Pročitajte i ovo Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini'' Bunker u podrumu Iznenadila se Jezivo otkriće u podrumu bakine kuće: "Pogledajte što sam pronašla iza tajnih vrata"

Što kad vam iz svake slavine u kući počne teći - pivo?

Nekoliko puta kucnula je o staklo akvarija i okrenula se prema kameri. A onda je uslijedilo finale - morski pas okrenuo se i zabio u staklo koje je od siline udarca popucalo. Prestrašena žena zakoračila je unatrag vrišteći.

Uskoro je i ona doznala da je riječ o interaktivnom virtualnom napadu opasne životinje. Iako je pala na leđa, nije joj dugo trebalo da vidi smiješnu stranu priče pa se unucima pridružila u smijanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene