Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unuci su znali ono što baka nije znala. Dok su se oni hihotali, ona se od straha srušila na pod.


Jednu baku iz Washingtona isprepadali su njezini unuci koji su je naveli da misli da će je napasti morski pas. Obitelj je upalila kameru i počelo je hitonje jer oni su znali ono što baka navodno nije pojma imala - da će je uskoro prestrašiti unaprijed snimljeni video.

Što kad vam iz svake slavine u kući počne teći - pivo?

Vezani članci Dvorište obitelji Makvić nakon perjana - 6 Po dvorištu im bacaju odjeću, perje, papir, slamu, a oni slave i ne skidaju osmijeh s lica: "Ispada kao cirkus, ali to je stvarno čast" Morski pas, ilustracija (Foto: AFP) Krvavi napad morskog psa: Dječak (12) ostao bez ruke, turističkom vodiču odgrizao nogu

Nekoliko puta kucnula je o staklo akvarija i okrenula se prema kameri. A onda je uslijedilo finale - morski pas okrenuo se i zabio u staklo koje je od siline udarca popucalo. Prestrašena žena zakoračila je unatrag vrišteći.

Uskoro je i ona doznala da je riječ o interaktivnom virtualnom napadu opasne životinje. Iako je pala na leđa, nije joj dugo trebalo da vidi smiješnu stranu priče pa se unucima pridružila u smijanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook