Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Zamalo heroj

Nesporazum dana: Vojnik pohitao u pomoć otetoj ženi ne shvaćajući da je na filmskom setu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojnika su svejedno brojni počastili komplimentima zbog herojske i nesebične reakcije.

U ovom trenutku javnosti još uvijek nepoznati moskovski vojnik definitivno bi zaslužio titulu heroja dana, no djevojka koju je 'spasio od otmice' je na njegovu žalost bila glumica, baš kao i što je 'napadač' kojeg je tako hrabro svladao bio njezin kolega. 

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Moskva Nisu zadovoljni Rusija zaprijetila Americi i Europi: "Ovo je krađa, vi ste lopovi! Odgovor će biti iznimno oštar"

Naime, odvažni mladić nije shvatio da se nalazi na filmskome setu, pa kada je primijetio damu u nevolji kojoj je muškarac držao pištolj prislonjen na sljepoočnicu, prikrao se 'nasilniku' s leđa i potom ga oborio na pod.

Novi zavodnik koji je osvojio Hrvatice – Tko bi odolio zgodnom Indijancu?

Srećom, vojniku su odmah objasnili što se tu zapravo događa, da je smotao kao sarmu glumca Pavela Priljučnog, a snimka tog nesvakidašnjeg incidenta je odmah postala hit na ruskim društvenim mrežama.

Kako bilo, odvažnog su vojnika tisuće zasule komplimentima jer se nije ustručavao riskirati život i pomoći, a vrijedi spomenuti i kako ruski portali opovrgavaju da je prizor bio namješten u svrhu rane i viralne promocije filma. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene