Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li i vi ovo radili?

Je li ovo najsmješniji odgovor u ispitu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad u ispitu naiđete na pretežak zadatak koji ne znate riješiti, sve što vam preostaje je sjediti i smijati se. A možete pokušati i nasmijati svog nastavnika. Ovaj student u tome je zasigurno uspio!

Jedan student kemije pokušavao je shvatiti kako se rješava složena jednadžba Natrijeva formata (HCOONa). Nakratko je razmislio i jednostavno odgovorio 'MATATA'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u školi Zagrebački profesor prenerazio metodom poučavanja kemije: ''Volio bih da nisam pogledao tu snimku'' Ilustracija Istraga u tijeku Skandal u zagrebačkoj gimnaziji, profesor simulirao ejakulaciju i spominjao bivšeg američkog predsjednika

Ovaj je šaljivac očito i sam usvojio filozofiju 'hakuna matata' jer ne brine što ne zna točan odgovor na pitanje. Inače, hakuna matata u prijevodu označava život bez pravila, odgovornosti i briga.

>> Znate li odgovore na ova pitanja?

Ova smiješna izreka iz poznatog crtića 'Lion King' napisana kao odgovor u ispitu, rekordnom je brzinom preplavila internetske stranice. Jeste li vi ikada napisali smiješan odgovor u testu? Podijelite ga s nama u komentarima na Facebooku!


 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene