Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad u ispitu naiđete na pretežak zadatak koji ne znate riješiti, sve što vam preostaje je sjediti i smijati se. A možete pokušati i nasmijati svog nastavnika. Ovaj student u tome je zasigurno uspio!


Jedan student kemije pokušavao je shvatiti kako se rješava složena jednadžba Natrijeva formata (HCOONa). Nakratko je razmislio i jednostavno odgovorio 'MATATA'.

Vezani članci Državna matura (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Komentari na najlošije rezultate državne mature dosad: "Odlikaš sam, ali sam se šokirao kad sam vidio koliko ne znam!" Slika nije dostupna Veliki uspjeh hrvatskih učenika: Mladi umovi osvojili srebrnu i dvije brončane medalje na kemijskoj olimpijadi

Ovaj je šaljivac očito i sam usvojio filozofiju 'hakuna matata' jer ne brine što ne zna točan odgovor na pitanje. Inače, hakuna matata u prijevodu označava život bez pravila, odgovornosti i briga.

>> Znate li odgovore na ova pitanja?

Ova smiješna izreka iz poznatog crtića 'Lion King' napisana kao odgovor u ispitu, rekordnom je brzinom preplavila internetske stranice. Jeste li vi ikada napisali smiješan odgovor u testu? Podijelite ga s nama u komentarima na Facebooku!


 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.