Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada je dama prvu Louis Vuitton torbicu dobila na poklon od roditelja kada je imala samo devet godina


Kada Julia Stakhiva, 23-godišnja studentica iz Londona poželi novu frizuru, sjedne u zrakoplov i zaputi se u Moskvu. A kada joj je do nove dizajnerske odjeće, malo je toga za nju preskupo pa godišnje samo na 'krpice' izdvaja oko dva milijuna kuna.

Vezani članci Euri, ilustracija Kako je to zaboravila? Ženi u autobusu ostala torba s čak 40.000 eura Bogati klinci (Foto: Instagam) Mamice i tatice su im milijunaši, a oni se razmeću bogatstvom iako nisu radili ni dan u životu

Ako pitate tko je uopće Julia Stakhiva, odgovorit ćemo vam ovako: jedna je od djevojaka koja je donedavno objavljivala na profilu 'Rich Kids of Instagram', no budući da joj je dosadilo praviti se važnom anonimno, sad je to počela činiti i ispred kamera. 

Profil 'Bogata djeca Instagrama' jedan je od najpopularnijih na toj društvenoj mreži, a na njega brojni zalaze kako bi vidjeli što je život na visokoj nozi.

Zahvaljujući Juliji, sada o tome mogu ponešto i čuti, pa ćemo vam u nastavku prenijeti i to da je mlada dama do danas na garderobu potrošila oko 15 milijuna kuna

Pogledajte kako živi ruska zlatna mladež

Sve to, naravno, sponzoriraju tata i mama, koji su zgrnuli golemo bogatstvo vodeći nekoliko tvrtki, uglavnom u ukrajinskoj prehrambenoj industriji.

Upravo su joj oni i kupili prvu Louis Vuitton torbicu i Guccijeve cipele kada je imala samo devet godina, a od njih je naučila i to da se nikad ne smije štedjeti kada je u pitanju izgled.

Zato Julia želi biti toliko lijepa da cijeli svijet na nju bude ljubomoran, a u to će ime uskoro uložiti oko 200.000 kuna u nove grudi. 

Do danas je sveukupno na razne kozmetičke tretmane potrošila više od milijun i pol kuna, ali to toliko i ne čudi kada dolazi od nekoga tko najozbiljnije vjeruje da je novac bolje trošiti na estetske zahvate negoli na hranu!

"Svatko može biti bogat, ali ne može svatko biti lijep. U krugovima u kojima se krećem, ljudi nisu ljubomorni na nečije cipele ili torbice, već na izgled. Zato je vrlo važno da izgledam lijepo, da budem mršava i da imam lijepu kosu", govori Julia, koja još nije odlučila čime će se baviti jednom kada diplomira, ali zato zna da želi biti moćna.