Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za zaradu

Mlade Japanke iznajmljuju svoje gole noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna japanska oglašivačka tvrtka došla na ideju postavljanja reklama na bedra zgodnih mladih djevojaka.

Glavno pravilo marketinga jest: reklamu postavite na mjesto na kojem će je svi vidjeti. Tako se u oglašivačkoj agenciji Absolute Territory PR došli na ideju postavljanja reklama na bedra mladih Japanki, piše Nippon News. Mnogi bi pomislili kako je ovaj način oglašavanja izazvao negodovanje žena diljem Japana, no istina se pokazala drugačijom. Od studenog prošle godine više od 1300 djevojaka ušlo je ovaj biznis, a ta je brojka iz dana u dan sve veća.

Pročitajte i ovo Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao Slika nije dostupna Bizarno oglašavanje VIDEO Djevojke iznajmljuju bedra za reklame...

>> Iznajmljuju svoja lica kako bi otplatili dugove

Djevojke koje svoja bedra odluče 'staviti u pogon' moraju bot starije od 18 te imati račun na društvenoj mreži gdje su aktivno povezane s najmanje 20 osoba. Naljepnicu koja izaberu moraju nositi najmanje 8 sati na dan na određeni vremenski period kako bi ispoštovale odredbe ugovora i za to bile plaćene.

Dok je reklama na bedru djevojke moraju nositi mini suknje i visoke čarape kako bi reklama došla do izražaja. Kako bi dokazale da su 'prošetale' svoju reklamu moraju svakodnevno objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene