Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S čak 13-ero djece trudna je jedna Iračanka i to nakon pet godina što nije mogla zanijeti.


Četrdesetgodišnja Iračanka ostavila je liječnike u čudu. Majka sedmero djece ponovno je trudna i to s 13-orkama. Budući da u posljednjih 5 godina nije mogla zanijeti, njen je suprug oženio još jednu ženu, ali kaže kako je sada uzbuđen zbog trudnoće prve supruge, prenosi Emirates 24/7.

>> U lažnom trudničkom trbuhu krijumčarila 2 kilograma kokaina!

Vezani članci Majka spasila djecu nakon brodoloma dojenjem Majka heroj: Pila vlastiti urin kako bi spasila djecu dok su plutali oceanom Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti \ Markotić oštro o nepridržavanju mjera u školama: "Oni koji se žele igrati liječnika - nek si kupe lutku, plastične slušalice i plastičnu špricu"

Liječnici iz bolnice u kojoj su 40-godišnjakinji napravili ultrazvuk potvrdili su priču od 13 fetusa. 'Prvi nalazi su pokazali da četiri fetusa nemaju puls, ali ostali su, čini se, u dobrom stanju. Majka je također dobro, a ovo je jedna od najrjeđih slučajeva trudnoće u povijesti. Očekujemo da će još nekoliko fetusa umrijeti u daljnjim stadijima trudnoće, a oni koji budu rođeni bit će vrlo mali', rekao je dr. Mikdam Al Jabouri iz bolnice Takreet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook