Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Umjesto da poraz prihvati kao muškarac i poželi mališanima sreću u nastavku turnira, natjecatelj je priredio scenu ispred kamera.


Gledatelji koji su u nedjelju uživali u novome nastavku Robot Warsa, showa u robotici koji prikazuje postaja BBC, ostali su neugodno iznenađeni reakcijom odraslog natjecatelja kojem su poraz nanijeli osnovnoškolci.

Vezani članci PR Pobjednici A1 Adria Lige u Brawl Starsu izravno u finalu novog europskog natjecanja Clash of Leagues Slika nije dostupna Ljutita pjevačica: 'Djevojka može biti prijateljica s nekim tko ima pen**, a da ne skoči na njega'

Umjesto da mališanima čestita i poželi sreću u nastavku turnira, baš kao što su to redom učinili ostali članovi njegove momčadi, taj se čovjek ponio poput razmaženog djeteta i izjurio iz studija.

Istina, naknadno je pojasnio da su bijes u njemu izazvali suigrači jer su uoči presudnog meča petljali po već izvrsno napravljenom robotu, ali je većina svejedno ostala mišljenja da je barem ispred kamera poraz trebao prihvatiti kao muškarac.

Pogledajte u nastavku reakciju koja je nedugo po prikazivanju epizode postala hit na društvenim mrežama.